Hodnocení celkem
3.76 / 5
Doporučuje
89%
192 z 216 uživatelů
Mikolaj Dobski Zobrazit originál 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásné fazole
Bonbón
Přesto vyvážené
A osvěžující
Skvělá káva!
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 310
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces: 60g/30s
Lourdes 13. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sweet notes
Berry after taste
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 190
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavlína Zobrazit originál 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Pralinka, chuť čokolády
Vůně koření (možná i trochu kari)
Každodenní káva
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš Bubeník 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně vybalancována, chuťově ideální pro můj šálek kávy:-)
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matej Ebringer 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zatím pro mě nejlepší káva
Lehce rumová vůně a aroma
Zemitější
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 15
Voda (g): 130
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Kuběja 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná káva s příjemnou aciditou a chutí ovoce
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody: 86
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Leon Zobrazit originál 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Bonbón
Jasná chuť
Příjemná kyselost
Recept
Způsob přípravy: Kalita
Káva (g): 20,6
Voda (g): 300
Teplota vody: 95,5 (Marco SP9)
Bruska (nastavení): 6,5 na Ditting 807
Zpracování: 9x 33g, 3:15min
Botond Borsits Zobrazit originál 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládově červené ovoce? To je úžasné kombo.
Na můj vkus to bylo trochu moc čokoládové.
Recept
Způsob přípravy: Filtr Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100 ºC
Mlýnek (nastavení): 7 na 1zpresso K-Plus
Proces: James Hoffmann's Better 1 Cup V60 Technique
Václav Kuběja 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tóny čokolády
Jemná acidita
Sladká chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 24
Jitka 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zajímavá chuť
Vyvážená acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): hrubší mletí
Radka 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná chuť pralinky a horkej čokolády
Jemne kyselkavá
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hořká čokoláda s dotekem ovoce
Zpočátku lehce ovocnější, v průběhu chladnutí káva sládne a „vylézá” intenzivní chuť hořké čokolády
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Vilfa (střední hrubost mletí mezi V60 a Aeropress)
Proces:
ka_nec 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
chut
vůně
acidita
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 11
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Štěpán Vrba 5. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuť jako ovocná čokoláda
Rumové zakončení, plná chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 411
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): commandante 27 otočení
Proces:
Jolana Zemanová 5. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces: každých 30s 50g vody
Veronika 5. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vůně rumových pralinek
Švestky
Trochu hořká, ale ne nepříjemně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dávid Halmágyi Zobrazit originál 5. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Višňově - rumová čokoládová chuť
Recept
Způsob přípravy: Orea v3
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 100 C
Bruska (nastavení): ZP6 5.5
Postup: 60g květ, poté 4x70g zalití
Dominika 5. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná spíše sladší káva (ale s vyváženou aciditou)
Zrna voní po likéru
Káva příjemně voní i chutná po jablíčkách
Výrazná dochuť
Zatím v kalendáři nejlepší!
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora 5. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná jemná lahodná chuť
Je cítit po švestkach a pralinkách
Chci víc!
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Magdalena 5. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vune svestek a chut kremovych cokoladovych bonbonu
Mnam!
Bylo toho malo :')
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): wilfa filter
Proces: james hoffmann chemex