Hodnocení celkem
3.76 / 5
Doporučuje
89%
192 z 216 uživatelů
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Opäť cokoladovejsia ale pekne vyvážená
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
František Navrátil Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládová
Recept
Způsob přípravy: V60 Kinto
Káva (g): 20 g
Voda (g): 330 g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michal 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásně cítit čokoláda
Moc příjemně pitelná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 333
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante C40, 16 cvaků
Proces: James Hoffmann, single cup V60 method
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces:
Peter 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Karel Klímek 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Andreas Wiedmann Zobrazit originál 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dobře vyvážené
Trochu hořký
Recept
Způsob přípravy: Kalita
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 21
Postup: Bloom, 3 kruhy
Ondřej Šeliga 17. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi příjemná a komplexní káva
Ve vůni hodně pralinky v chuti spíše ty švestky
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 320
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Timemore 18 kliku
DOMINIK SCHLEHÖFER 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velice příjemná káva
Po vůni jde cítit čokoláda
Slušelo by ji výraznější telo
Recept
Metoda přípravy: moka konvička
Káva (g): 10,5
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tobias 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Krásně pitelná káva, sladká a kyselá zároveň. Tělo spíše slabší.

Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart: Filter
Proces: 150 ml na bloom, mírné víření, po 30 sekundách dolití zbytku vody
Petr 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Horká s výrazným alkoholovým aromatem
Spíše jedna z méně výrazných
Peter Krkoška 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vůně i chuť čokolády
Příjemně vyvážená chuť
Gabriela 12. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vůně i chuť čokolády a něčeho sladkého
Příjemně vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g): 9
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michaela 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládová chuť
Příjemná vůně
Po zchladnutí byly cítit rumové pralinky
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Comandate 21 kliků
Proces:
Lisa & Konsti Zobrazit originál 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná chuť pralinek
Jako capuccino nižší kyselost a opravdu příjemné
Jako espresso s vysokou kyselostí
Vojtik 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
silná sladká vôňa
veľmi zaujímavé chute
trochu kyslejšia
trpký "ocásek"
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21g
Voda (g): 350g
Teplota vody: 100℃
Mlýnek (nastavení): jemné, Timemore Slim Plus - 12 klikov
Proces:
0:00-0:45 70g + bloom
0:45-1:00 + 70g
1:10-1:20 +70g
1:30-1:40 +70g
1:50-2:00 +70g
Simon Zobrazit originál 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lahodná chuť jablko jahoda
Nízká kyselost
Trochu blátivé a zemité
Nízká kyselost
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petra 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná káva
Po ochutnání první reakce: to znám, to je unicorn! (skoro)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: