Výběrová káva v kapslích WILD AT HEART z berlínské pražírny 19grams coffee je charakteristická tóny jahod, karamelu a čokolády.
Káva je směsí odrůd Castillo a Colombia, pěstovaných v Palermu v kolumbijské Huile. Zrna pocházejí společně z různých mikrofarem, které se nacházejí v nadmořské výšce 1 600 - 2 000 m.
Jednotlivá zrna jsou zpracovávána promytou metodou, jejíž výsledná káva je typická svou až čajovou chutí. To v tomto případě znamená, že po sběru se káva přemisťuje do tzv. loupačky, ve které zrnka velkou rychlostí naráží do výběžků a hran pro zajištění sloupnutí slupky a části dužiny. Pro odstranění zbytku dužiny se káva následně fermentuje 12-18 hodin, poté dalších 24-50 hodin v uzavřené nádrži. Následně se dostáváme ke kroku, kvůli kterému tuto metodu nazýváme právě promytá. Káva se z tanků přesune do promývacího kanálu, kde se omývají zrnka s vodou a odstraňují se z nich poslední zbytky cukrů - dužiny. Poté nastává poslední fáze, kdy se zrna suší na tzv. afrických postelích do dosažení potřebné vlhkosti.
- Nadmořská výška: 1 600 - 2 000 m n. m.