Hodnocení celkem
3.12 / 5
Doporučuje
60%
18 z 30 uživatelů
Radek ověřený zákazník 1. Duben
Nedoporučuje produkt
S klidem v duši můžu napsat, že horší kávu jsem v životě nepil.
Umělá chuť, s kávou pramálo společné.
Za mě nepitelné - a to jsem měl už různé kousky světa.
Jiří ověřený zákazník 21. Březen
Doporučuje produkt
Lepší než podobná od Fiftybeans, kratší fermentace ale intenzivnější chuť Na první pokus se může zdát, že má jen jednu chuť, ale zkuste pokud můžete třeba hodně dlouhý poměr (1:20 - 1:30), chuti na to má dost. Úžasné capuccino se špetkou cukru, nebo long či short white. Návyková. Lze tím říznout decaf, nebo intenzivní klasickou kávu (třeba něco běžnějšího z Brazilie, Kolumbie či ideálně Indie).
Stupeň infuze prakticky neguje fakt, že je to káva, ale s tím se tak nějak počítá. Asi to není pro každého.
Recept
Metoda přípravy: Libovolně, funguje vše. Od extra intenzivního espressa až pro skoro jahodový čaj z třeba Tricolate. Dle mě je naprosto luxusní phin filter do teplého mléka se špetičkou cukru. Být léto, tak by z toho byl excelentní cold brew.
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petr Kurka ověřený zákazník 16. Březen
Nedoporučuje produkt
vůně i chuť je opravdu jen jednou a dost
Pavel Kosík ověřený zákazník 28. Únor
Doporučuje produkt
Velmi výrazná chuť a vůně ala třešňový shake, opravdu to, co složení slibuje
V kombinaci s mlékem a cukrem chu´tová lahůdka, najednou se všichni v domácnosti tváří, že milují kávu
pěkný a bytelný sběratelský obal se "slipcoverem", který mi je líto vyhodit
Díky pronikavé chuti nedokážu pít kávu bez mléka
Recept
Metoda přípravy: Espresso automat
Káva (g): 40
Voda (g): 120ml
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces: půl na půl s plnotučným mlékem
Filip ověřený zákazník 18. Únor
Doporučuje produkt
Ovocné aroma
Vyvážená hořkost a acidita
Chuť připomínající vanilkovou zmrzlinu, jahody a višně
Podezřele rychle ubývá obsah balení
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 15
Voda (g): 30
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina Bradáčová ověřený zákazník 18. Únor
Nedoporučuje produkt
Jakub ověřený zákazník 17. Únor
Doporučuje produkt
Brutální ovocnej nesmysl.
Jahody, třešně, lehkost mlíka a brutální aroma.
Není pro lidi co neradi experimentujou .
Rozhodně stojí za vyzkoušení, garantuju vám že nic podobnýho ste nepily.
Recept
Metoda přípravy: 9Barista espresso
Káva (g): 18.2
Voda (g): OUT 36g
Teplota vody: 93°C
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 s mlecími kameny S2C660 a upraveným nástavcem na nastavení hrubosti. Těžko popisovat
Proces:
Jan Petráš ověřený zákazník 17. Únor
Doporučuje produkt
Natalia Kobylkina ověřený zákazník 17. Únor
Nedoporučuje produkt
Obal, chuťový profil obecně by se mi hodil.
I když si občas koupím nějakou experimentální kávu, toto je na mě moc. Musela jsem vyčistit mlýnek, umýt všechno kolem aby ta vůně zmizela - velmi chemická a vůbec není cítit káva. Škoda peněz.
Jan 15. Únor
Nedoporučuje produkt
Obal
Ač mám rád limitky a hlavně fermentované kávy, tak tohle fakte ne-e
Totálně uměle převoněné, není v ni ani náznak vůně kávy
Chutná o něco hůře, než vanilková kapslová káva.:/
Fanny Krull ověřený zákazník 14. Únor
Doporučuje produkt
Linda Procházková ověřený zákazník 13. Únor
Doporučuje produkt
Vůně...
Chuťový profil: esko: jako jahody sešlehačkou, co dělá babička ke svačině; +šlehané mleko: jahodový milkshake
Hotový nesmysl
Je to limitka
Recept
Metoda přípravy: příprava eska za pomoci Sage Barista
Káva (g): 18,2g
Voda (g): s espressem 42g
Teplota vody: 92°
Mlýnek (nastavení): 5
Proces:
Jan Prostřední 10. Únor
Nedoporučuje produkt
nic
umělá chuť jahodového přepáleného granka
nedá se považovat za kávu
nepitelné
Marek Hrusa ověřený zákazník 9. Únor
Nedoporučuje produkt
Hezké balení
Chuťový profil sedí.
Opravdu chemická chuť
Profil je vanilková chemická zmrzlina. Taková ta polárková chuť co měla růžovou barvu.
To je už je opravdu moc.
Zásadně nedoporučuji.
Špatně teče (espresso)
Sára 9. Únor
Doporučuje produkt
Tohle ani není káva, to je prostě úlet v zrnech :D
Místo cappuccina mám pocit, že piju jahodovo-višňovej milkshake... Při mletí voní celá kuchyň
Možná až příliš silná vůně, trochu umělá... Střílí to do nosu při každým srknutí :))
Recept
Metoda přípravy: Espresso, pákový kávovar
Káva (g): 18
Voda (g): netuším
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): jemnější mletí, než ostatní kávy
Proces:
Zach ověřený zákazník 9. Únor
Doporučuje produkt
Monika 8. Únor
Doporučuje produkt
brutálne krásna vôňa, flat white mi chutí ako jahody so šľahačkou
Ivan Binder ověřený zákazník 5. Únor
Doporučuje produkt
Takéto extrémne kávy pridávam v nejakom pomere do štandardných káv. Výsledok je jemný a voňavý ako ja chcem. Takže super.
Tomas Frolec ověřený zákazník 5. Únor
Doporučuje produkt
voňavá bomba! Růže, třešně jahody, višňový tabák do vodní dýmky.
super extrémek ;)
pokud si někdo u experimentální kávy stěžuje na to, že je extrémní a experimentální, tak ...tak radši nic :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 16,6
Voda (g): 225
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23-25 Comandante
Proces: Tetsu Kasuyia
Zoltán ověřený zákazník Zobrazit originál 5. Únor
Doporučuje produkt
Pokud se vám podaří ignorovat vůni a následovat recept roste, objeví se některé docela dobré příchutě.
Voní to jako toaleta nebo vozidlo čerstvější a naprosto ohromuje téměř každý jiný smysl.
Recept
Způsob přípravy: espresso grind
Káva (G): 17
Voda (g): 40 (ven)
Teplota vody: 91
Grinder (Nastavení):
Proces: