Výběrová káva Kolumbie Angelia Maria Ocampo z Edinburghské pražírny Obadiah Coffee Roasters je charakteristická chutí zralých třešní, mandarinek, švestek a tmavé čokolády.
Angela Maria se narodila v Anserma v Caldasu. Je jí 23 let, žije a pracuje se svou rodinou na jejích farmě. Rodina byla vždy pěstiteli kávy a Angela Maria je součástí nové generace, která chce pokračovat v této tradici. Na malé farmě (1,6 Ha) pěstují 1,3 Ha kávy. Sklizeň probíhá během měsíců říjen - prosinec v hlavní sklizni a poté březen - červen. Během sklizně rodina společně pracuje na farmě, aby sbírala a dále zpracovávava kávu. Kávu nechávají 12 až 18 hodin v suchém kvasu (v závislosti na počasí) poté se promyje a nechá se 7 až 10 dní sušit.
- Producent: Angela Maria Ocampo
- Region: Kolumbie, Anserma - Caldas
- Zpracování: Promyté (washed)
- Odrůda: Castillo
- Nadmořská výška: 1800 m n. m.