Výběrová káva Keňa GICHERORI z maďarské pražírny Casino Mocca je charakteristická tóny černého rybízu, broskví a grapefruitu.
Zpracovatelská stanice Gicherori je provozována výrobním družstvem zvaným Kibugu Farmers Cooperative Society, nedaleko města Embu, jihovýchodně od úpatí hory Keni. Tato káva se skládala ze společně zpracovaného ovoce asi 1 000 drobných pěstitelů. Zpracovatelskou stanici zásobuje vodou nejbližší vodní zdroj, řeka Rupingazi. Protože čistá voda má velkou hodnotu, voda použitá k promývání a kvašení zrn je čištěna, aby mohla být později znovu použita. Třešně se přes noc fermentují. Poté následuje opakované promývání s následným sušením po dobu 9-13 dnů.
- Oblast: Embu
- Zpracování: Promyté
- Nadmořská výška: 1600 m n.m.
- Odrůda: SL-28, SL-34 a Ruiru 11