Výběrová káva Indonézie PANGO PANGO ze holandské pražírny Bocca Coffee je charakteristická tóny bobulovitého ovoce, cukrové třtiny a limety.
Káva pochází z plantáže Pedamaran poblíž vesnice Pango Pango. Kromě třešní z této farmy se také nakupují třešně i od drobných majitelů v jejím okolí, ovšem musí splňovat přísné kvalitativní normy. Káva se potom zpracovává na farmě a suší se v mechanických sušičkách, dokud nedosáhne vlhkosti 10 až 12 %. To obvykle trvá asi 72 hodin. Farma je velmi zaměřena na vzdělávání a podporu svých producentů. Na konci každé sklizňové sezóny uspořádají párty a udělují ceny, aby poděkovali producentům, kteří provedli úžasnou práci. Každý rok se tento den zúčastní asi 150 až 200 výrobců!
- Mycí stanice: PT Toarco
- Oblast: Sulawesi, Toraja, Pango Pango
- Zpracování: Promyté
- Nadmořská výška: 1400 - 1600 m n.m.
- Odrůda: S795
- Sklizeň: Květen - Září