Reviews Total
4.72 / 5
Recommended by
93%
77 out of 83 users
Sára Verified Customer a week ago
Does not recommend
250g
Krásný obal.
Při “espresso metodě” přes aeropress, kterou sdílel Petr níž, nechutnala špatně.
Rozhodně není vhodná na filtr, jak je uvedeno. Na filtru chutná velmi podivně, mdle, se zvláštní alkoholovou pachutí.
Roksolana Verified Customer Show Original 5. Březen
Recommends
250g
Velmi chutná a bohatá chuť whisky. to je pravda. Filtrovanou kávu vařím neustále a dokonce i můj přítel, který kávu nezná, cítí rozdíl. moc se nám líbí
esteticky příjemný obal. to je pro mě taky důležité :)
bohatá chuť, pro milovníky nelehké chuti tak akorát. kdo má rád kávu s lehčí intenzitou, řekl bych
Petr Verified Customer 20. Leden
Does not recommend
250g
Věřím že na espresso by bylo fajn, tahle "espresso" metoda aeropressu dává docela fajn výsledky https://aeromatic.app/recipes/james-hoffmann-espresso-aeropress-recipe
I když je pražení omni, tak na obalu kafe píšou že se hodí spíše na espresso.
Při klasické přípravě na filtr mi chutě přijdou dost nevýrazné, spíš je káva taková trpká.
Richard Zvonek Verified Customer 19. Prosinec
Recommends
250g
Velmi výrazná
Pavel Verified Customer 28. Listopad
Recommends
250g
Výrazná vůně a aroma
Recipe
Metoda přípravy: Espresso Flair 2 Pro
Káva (g): 15
Voda (g): 35
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 25/Niche
Proces:
Laila Verified Customer 18. Listopad
Recommends
250g
Lucie Verified Customer 9. Listopad
Recommends
250g
výrazné aroma, pro mě absolutní kávový favorit, nikdy se mi neomrzí !!! Nejčastěji připravuji espresso, ale ani jako cappuccino není k zahození :-) Konkuruje pouze Concept Coffee Roasters Etiopie MERRY CHRISTMAS, ale tohle je pro mě TOP.
často vyprodáno :-(
Recipe
Metoda přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Alexandru Verified Customer Show Original 26. Říjen
Recommends
250g
silná chuť hned po otevření sáčku
výrazné aroma koňaku/whisky v kombinaci s čokoládou
Recipe
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 40
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Štěpán Verified Customer 24. Září
Recommends
250g
Lákavé aroma, zajímavá i když v podstatě v celku jednoduchá chuť
káva kterou bych použil jako referenční pro vstup do světa výběrové kávy
Jan Jedlička Verified Customer 6. Červen
Recommends
250g
Krásná vůně a hned po otevření
ideální do latte
Jan Hovad Verified Customer 29. Květen
Recommends
250g
Velmi specifické aroma, chuť
Nemohu pít opakovaně za sebou, na prokládání s jinými super
Pro neznalce okamžitá zkušenost s kávou, která prostě chutná specificky
Recipe
Metoda přípravy: V60 nebo Aeropress (Hoffman)
Káva (g): 15 / 12
Voda (g): 250 / 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): MK4 24+-
Proces:
Martina Verified Customer 2. Květen
Recommends
250g
zajímavá plná chuť
opravdu jde cítit vůně whiskey
Adam Kopecký Verified Customer 19. Duben
Does not recommend
250g
Velmi zajímavá sladká vůně po whiskey.
Může být jak hořká a málo acidní tak jako opačně. Zkuste různé varianty přípravy. Nazačátku mi nechutnala, než co jsem našel vhodný způsob. Experimentovat s hrubostí a způsobem zalévání (V60). Voda z petky do 100 minerálů na litr (například "dobrá voda")
Trochu víc hořká a méně acidní, záleží na přípravě a vaší chuti.
Recipe
Metoda přípravy: V60 filtr
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): hrubost 16 (chestnut C2)
Proces: Zalévat na třikrát po menších dávkách.
tomas pittr Verified Customer 2. Březen
Recommends
250g
Kava má opravdu silné aroma a chuť, která se neschová ani v mléce. Určitě nedoporučují kupovat na každodenní ranní kafe.
Leoš Verified Customer 23. Únor
Recommends
250g
Dobrý výsledek i při prvním šálku.
Dobrá, sladká chuť.
Skvělá jak s mlékem, tak i jako Espresso.
Stojí za opakování, i když za mě jsem měl už lepší.
Čekal bych větší výraznost suš. ovoce.
Recipe
Metoda přípravy: Espresso, Gaggia Classic
Káva (g):
Voda (g): 96°C
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): st. 4, Gaggia MDF
Proces: ranní rychlý proces
Vojta Verified Customer 17. Únor
Recommends
60g
Z počátku nezvyklé aroma whisky už při otevření a namletí kávy. Zezačátku mi to nepřišlo jako (pro mě) nejlepší kombinace, ale po pár doušcích po přípravě ve french pressu zjišťuju, že to vůbec není špatné
Překvapivě dobrý výsledek na espressu už při prvním "pokusu"
Chuť whisky je vybalancovaná tak, že jde rozhodně cítit, ale není to nic, co by kávu přebíjelo
Přes V60 asi nejlepší výsledek. Ta čistota V60ky se k tomu, na můj vkus, velmi hodí. Kafe pěkně vyvážené, whisky jen příjemně hraje do pozadí.
Jan Verified Customer 13. Únor
Recommends
250g
Senzační na filtr i aeropress
Štefánik Vladimír 24. Leden
Recommends
60g
Výnimočná chuť
Nič
Dominika Verified Customer 28. Červen
Recommends
60g
Super "dezertní" kafe!
Ideálka k odpolednímu zákusku :)
Výrazná, ale ne přehnaná chuť whisky
Není to kafe, které si dáte víckrát denně, spíš taková chuťovka :)
Daniel Urban Verified Customer 20. Červen
Recommends
1000g
Recipe
Metoda přípravy:
Káva (g): 20g
Voda (g): 450
Teplota vody: 95 °C
Mlýnek (nastavení): Fellow ode 4,1
Proces: