Výběrová káva Etiopie ARSOSALA z dánské pražírny April Coffee je charakteristická tóny kandovaných citrusů, bergamotu a jasmínu.
Tato oblast Guji je zcela výjimečná, protože za méně než deset let se změnila z neznámé země na zemi uznávanou po celém světě díky vysoké kvalitě těchto naturálně zpracovaných káv. Nyní tu ale máme promytou odrůdu, která je díky svému zpracování mnohem "čistší" a jemnější. Mycí stanice Arsosala byla založena v roce 2015 a nachází se v oblasti Urga, Guji. Kávu sem doručuje mnoho menších farmářů, kteří mají méně než 1/8 ha půdy.
Po ručním sběru kávových třešní jsou fermentovány přes noc a promyty, než jsou namočeny a znovu fermentovány pod vodou po dobu 8–16 hodin. Před tímto procesem ještě proběhne odstranění dužiny jednotlivých třešní. Poté se znovu umyjí. Celková doba kvašení je mezi 48–72 hodinami. Káva se suší na vyvýšených postelích po dobu 9–12 dní. V této fázi je káva pečlivě kontrolována pro dosažení správného stupně vlhkosti.
- Nadmořská výška: 2.000 m n. m.