Jemná káva, ideální pro jemné probuzení! Užijte si každé ráno vůní čerstvě upečených máslových sušenek a čokolády, přičemž se vám v ústech rozprostře chuť sušeného ovoce a světlých broskví. To vše vám zajistí salvadorské kafčo od Terres de café.
Farma San Isidro, která se zabývá regenerativním zemědělstvím, je hlavním místem našeho projektu regenerativního zemědělství ve středních nadmořských výškách, El Cuto. Tato šarže je směsí nejlepších plodů z nejkrásnějších pozemků farmy, zpracovaných přirozenou fermentací, aby získaly typičtější, sladší a komplexnější profil. Velký úspěch.
Při suché metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu.
- Nadmořská výška: 1200 m n.m.
- Farma: Finca San Isidro
- Producent: Angel a Humberto Barrera