Výběrová káva Brazílie CELSO MINUSSI z německé pražírny The Barn je charakteristická tóny čokoládové ganache, datlí a para ořechů.
Celso je farmář první generace, který se naučil pěstovat a zpracovávat kávu. V roce 2008 se připojil k partnerům Fazenda Ambiental Fortaleza (FAF), aby dále rozvíjel své techniky. Tento microlot má velmi vyváženou chuť čokoládové ganache, karamelu, datlí a para ořechů. Po sklizni je káva elektronicky tříděna, aby se zajistilo, že v této šarži budou pouze ta nejlepší zrnka. Káva se suší na vyvýšených postelích a systematicky se obrací, aby se zajistilo rovnoměrné proudění vzduchu a vystavení slunci. Stromy, které rostou vedle kávy Celso, poskytují nezbytný pěstební stín.
- Producent: Celso Minussi / FAF
- Oblast: Sao Paulo
- Zpracování: Naturální
- Nadmořská výška: 1200 - 1300 m n.m.
- Odrůda: Yellow Catuai