Výběrová káva Brazílie BELA VISTA z britské pražírny The Good Coffee Cartel je charakteristická červeného vína, tiramisu a másla.
Tu noc bylo něco ve vzduchu, káva byla jasná. Fernando, známý také jako Senhor Carvalho, je hrdým potomkem prvních průkopníků pěstování kávy v brazilské oblasti Diviniolandia. Zatímco drtivá většina brazilské kávy se sklízí strojově, Fernandova káva se sbírá ručně a výsledkem je kvalitnější a lépe sledovatelný produkt, který je, upřímně řečeno, zatraceně chutný.
Při suché metodě jsou třešně po sběru rozprostřeny v tenké vrstvě na betonová patia, nebo na africké postele, kde se suší. Případně se na dosušování používají i mechanické sušičky. Káva musí být pravidelně otáčená, aby se zamezilo vytváření plísní a nezapočala nechtěná fermentace. Když je sušení u konce, ať na slunci nebo v sušičce, slupka se mechanicky odstraní v takzvaném dry millu.
- Nadmořská výška: 1 057 m n. m.