Moderní bible profesionálního baristy nebo průvodce galaxií pro začínající nadšence bez zbytečných keců na vyplnění stran. Ponořte se do skutečného světa baristiky, ve kterém si nikdo netroufne říct, že mu rozumí nejlépe.
I za tímto dílem stojí stejný autor, tedy Adrián Krišák. Ve skutečnosti jde o druhý díl série Need for Espresso: Underground, který se jmenuje Technologie vody. Díky této knížce se dozvíte spoustu věcí například o základní chemii vody. Ale stejně o tom, proč vaše káva možná nechutná tak, jak byste si představovali. Kniha vznikla díky podpoře více odborníků a díky spolupráci s mezinárodními firmami věnujícími se filtrování vody.
Posuň své hranice svých vědomostí o přípravě kávy a konečně měj jasno ve filtrování vody.
- Autor: Adrián Krišák
- Ilustrace: Nikoleta Gajarová
- Počet stran: 101
- Rok vydání: 2020
- Vazba: brožovaná vazba
- Jazyk: slovenský jazyk