Revoluční a do každé kuchyně? Takový je nový elektrický mlýnek Baratza Sette 270. Společnost Baratza nechala kompromisy stranou a vytvořila elektrický mlýnek, který zaujme už na první pohled.
Čím je elektrický mlýnek Baratza Sette 270 zajímavý? Byl vytvořen za účelem rychlého a pohodlného namletí čerstvě upražené kávy. Rychlost mletí dosahuje od 3,5 do 5,5 gramu za sekundu! Inovace ale nekončí. Baratza Sette 270 disponuje novou technologií mletí, která se skládá z vnějšího a vnitřního mlecího kamene. Vnitřní konický kámen je pevný a vnější rotuje. Díky tomu vám v mlýnku nezůstane téměř žádná káva.
Mletí zrnkové kávy na espresso nebo alternativní přípravu kávy bude s tímto elektrickým mlýnkem zábava. Nerezové kónické mlecí kameny o rozměru 40 mm jsou připraveny namlít vaši kávu na jemný prach pro espresso nebo džezvu. Pokud preferujete hrubší mletí pro přípravu v chemexu, aeropressu nebo frenchpressu, nemusíte se bát, Baratza Sette 270 s tím nebude mít problém.
Společnost Baratza uvedla na trh 2 modely: Baratza Sette 270W a Baratza Sette 270. Model 270W disponuje integrovanou váhou Acaia, se kterou je možné nastavit různé hmotnosti vámi požadované kávy s přesností až na 0,1 g.
Na přední straně mlýnku najdete displej na jeho ovládání.
Rozdíl mezi modely 270 a 270W:
- Model 270W disponuje integrovanou váhou Acaia. Díky tomu a třem programovatelným tlačítkem si vždy namelete jen tolik kávy, kolik opravdu potřebujete.
- Model 270 váhou Acaia nedisponuje, ale mlýnek má totožná programovatelná tlačítka.