Trápí vás vysoké letní teploty? Schlaďte se touto plechovkou se skvělou ledovou kávou, která je naplněná lahodnými promytými zrnky z Burundi od španělské pražírny Nomad. Vychutnejte si tuto ledovou pecku během horkých letních dnů!
Pro odrůdu Red Bourbon jsou charakteristické ovocné a sladké tóny s převahou tropického ovoce a cukrů, jako je med nebo panela. V této konkrétní kávě vyniká v chuti šťavnatost ananasu a mandarinek, které jsou ve vůni doplněny svěžími květinami. Celkově se tato ledová káva může pyšnit šťavnatým tělem a živou kyselinkou doprovázená velkou sladkostí a čistotou.
Opět vám můžeme i toto léto nabídnout tento ledový nápoj z kávy z Burundi. Mycí stanice Gahahe se nachází ve městě Gahahe v regionu Kayanza. Třešně se zpracovávají za mokra pod neustálým dohledem. Rozvlákňování, doba fermentace, praní, třídění na jádra a závěrečné namáčení jsou pečlivě sledovány. Třešně se pak do šesti hodin po dodání vyloupou. Káva se fermentuje na sucho až 12 hodin a poté se namáčí v čisté horské vodě po dobu 12 až 24 hodin. Pergamen se pak namáčí dalších 12 až 18 hodin a poté se přemístí na sušící lůžka. Sušení pergamenu trvá přibližně 2 až 3 týdny.
- Alergeny: Tento výrobek může obsahovat stopy lepku.