The naughty dog

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
92%
475 z 517 uživatelů
Šaryy ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
Moc mě baví
Příjemná citrusova šťavnatost
Robert ověřený zákazník Zobrazit originál 10. Duben
Doporučuje produkt
Very floral and fruity
Easy to extract
Works well in a milk based drink
The bag is only 200g ;-)
Recept
Method of preparation: Espresso
Coffee (g): 17
Water (g): 27
Water temperature: 92.5
Grinder (settings):
Process: 28-29s extraction time
Nikola Bašić ověřený zákazník Zobrazit originál 26. Březen
Doporučuje produkt
Weird flavour, I like it
I don't really taste whisky, more general coffee and caramel
Recept
Method of preparation: Aeropress
Coffee (g): 13
Water (g): 200
Water temperature: 96
Grinder (settings): 17 on Timemore C2
Process:
Eva Křížková ověřený zákazník 18. Březen
Doporučuje produkt
úžasná bylinková vůně, vyvážená bylinkovo-ovocná acidita a sladkost karamelu
pražení by mohlo být světlejší
Andrii Pogrebennyk ověřený zákazník Zobrazit originál 18. Březen
Doporučuje produkt
Balance
Too dark for my taste. It's a medium roast for espresso rather than a filter coffee
Lukas Rimpl ověřený zákazník Zobrazit originál 2. Březen
Doporučuje produkt
Žádná klasická chuť bezkafů
dobrý vkus obecně
Recept
Metoda přípravy: Hario Switch
Káva (G): 18
Voda (G): 250
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): 5.2 na ZP6
Proces: Vyhoďte veškerou vodu na kávu, zatímco je ventil uzavřen, v 1:45 Otevřený ventil
Pavel Říha ověřený zákazník 28. Únor
Doporučuje produkt
jsem nadšenej! Je znát, že to sakra umí!
luxusní crema, plné tělo
můžu říct, že s touto směsí jsem měl na svém domácím pákovém kávovaru od DeLonghi zatím ze všech výběrových káv, co jsem zkoušel, tak nejlepší výsledky (tlak, extrakce, tělo espressa, výsledná crema, celková konzistence), doslova kavárenské kvality
chuťově jsem měl už lepší kávu, takže zkusím příště jinou směs, ale co se týče zrn jako takových a jejich upražení, tak si myslím, že to je velmi dobrá práce, velmi dobrá kvalita, což je vidět na tom výsledném espressu už od pohledu
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 18-20 g
Voda (g):
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 4-5
Proces:
Jan ověřený zákazník 31. Leden
Doporučuje produkt
Sladké a citrusové espresso
S mlékem nejde moc dohromady.
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18.5
Voda (g): 45
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Spíše jemnější mletí
Proces: 30-35 vteřin
Eva ověřený zákazník 31. Leden
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: automatický kávovar
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Šaryy ověřený zákazník 24. Leden
Doporučuje produkt
Svěží kávička na espresso
Hraje tam všechno, jak má.