The naughty dog

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.49 / 5
Doporučuje
92%
497 z 542 uživatelů
Vilém Havrda ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Příjemná sladká jahůdková chuť s aftertastem ledového čaje
Nároky na letní kávičku splněny
Než se mi podařilo z ní připravit chutný šálek, spotřeboval jsem asi polovinu balení. Od pražení navíc uplynulo něco přes měsíc, takže si nejsem jistý, jestli zrna jen nepotřebovala více odležet
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 120 - Kingrinder K6
Proces:
Stefano Ferrando ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Šťavnatá kyselost
Bohatá chuť
Velmi sladké
Recept
Způsob přípravy: April brewer (plast, 2. vydání), filtr April M Káva (g): 12 Voda (g): 150 Teplota vody: 90 Mlýnek (nastavení): Comandante C40, 21 kliknutí Proces: 3 nalití, po 50 g
Leoš ověřený zákazník 11. Červenec
Doporučuje produkt
Obstojný kafe
První zrna od této pražírny, která hodnotím kladně!
Kafe je pěkný, chutná krásně.
Stojí za nákup. Nečekal jsem nic, ale překvapilo mě.
Ještě jsem nikdy neviděl zrna ve velikosti 4 mm. Musel jsem tu čočku schálně víc zaměřit očima.
Chuťový profil minimální. Citronový bonbon, Mon cheri necítím. Zkusil jsem o 1 + 1 stupeň jiné mletí a o 2 + 2 stupně jinou teplotu spaření. Kafe není zlý, je fakt dobrý, ale chuťový deklarovaný profil není ani za nehet.
Recept
Metoda přípravy: Sage Barista Pro
Káva (g): 18,0
Voda (g):
Teplota vody: 96 °C, 9 BAR
Mlýnek (nastavení): vnitřní kameny st. 2, nastavení na přístoji st. 10.
Proces: rychlý ranní proces
Thomas ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Červen
Doporučuje produkt
Připomíná etiopskou kávu
Nečekaná příchuť whisky
Nečekaná příchuť whisky (velmi mi chutnala, ale byla nečekaná)
Jan ověřený zákazník Zobrazit originál 20. Květen
Doporučuje produkt
Opravdu šťavnaté a sladké
Typický keňský profil, i když není příliš výrazný na straně černého rybízu.
Vytváří o něco více jemných částic, než by se u pražených káv z Keni očekávalo, ale to se dá snadno napravit mírně hrubším mletím.
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 15 Voda (g): 250 Teplota vody: 96 °C Mlýnek (nastavení): Středně jemné (DF64 Gen 2, SSP Lab Sweet V2, nastavení 50) Proces: 50 g, 45 sekund, poté jedno nalití na 250 g, extrakce 2:15–2:30 min.
Tomáš 7. Květen
Doporučuje produkt
odpovídá chuťovému profilu z etikety, citrusová chuť a zároveň sladká. Poměrně výrazná. Rychle zmizela.
Recept
Metoda přípravy: Vychutnáno na V60 a aeropress inverted
Šaryy ověřený zákazník 30. Duben
Doporučuje produkt
Moc mě baví
Příjemná citrusova šťavnatost
Robert ověřený zákazník Zobrazit originál 10. Duben
Doporučuje produkt
Very floral and fruity
Easy to extract
Works well in a milk based drink
The bag is only 200g ;-)
Recept
Method of preparation: Espresso
Coffee (g): 17
Water (g): 27
Water temperature: 92.5
Grinder (settings):
Process: 28-29s extraction time
Nikola Bašić ověřený zákazník Zobrazit originál 26. Březen
Doporučuje produkt
Weird flavour, I like it
I don't really taste whisky, more general coffee and caramel
Recept
Method of preparation: Aeropress
Coffee (g): 13
Water (g): 200
Water temperature: 96
Grinder (settings): 17 on Timemore C2
Process:
Eva Křížková ověřený zákazník 18. Březen
Doporučuje produkt
úžasná bylinková vůně, vyvážená bylinkovo-ovocná acidita a sladkost karamelu
pražení by mohlo být světlejší