Hodnocení celkem
3.83 / 5
Doporučuje
100%
3 z 3 uživatelů
Coffemaster ověřený zákazník 27. Leden
Doporučuje produkt
60g
Po Etiopii Common Grounds od stejné pražírny celkem zklamání. Zase na druhou stranu, tato káva může posloužit jako solidní základ pro mléčné nápoje (latté, macchiato, cappuccino).
Bez mléka se asi opravdu nedá
opravdu hodně kyselá, nulová crema
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Leoš 24. Leden
Doporučuje produkt
250g
Připravená jako Cappucino je famózní. Znáte Café Latté s karamelem z Mekáče? Jasně, že znáte. Tak asi taková je.
Pouze pro ty, kteří rádi schovají shot pod dávku našlehaného mléka.
Bez mléka se nedá vypít. Nevím jak to popsat, ale je to takové trojí: kyselé, hořké a zatuchlé. Pardón.
Crema témeř žádná.
Recept
Metoda přípravy: Espresso, Gaggia Classic
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody: 96°C
Mlýnek (nastavení): st. 4, Gaggia MDF
Proces: ranní rychlý proces
Klára ověřený zákazník 20. Září
Doporučuje produkt
250g
Zatím nejlepší káva, co jsem přes Kofio objednala.
Úžasná chuť.
Skvěle voní