Hodnocení celkem
4.0 / 5
Doporučuje
77%
10 z 13 uživatelů
Filip ověřený zákazník před týdnem
Nedoporučuje produkt
250g
1000 lidí / 1000 chutí
Studenější chutná lépe…
Zkusím si s tím ještě zaexperimentovat…
Při každém doušku mě praštila chuť něčeho, co opravdu není pro mě… asi zůstane v šuplíku velmi dlouho…
Recept
Metoda přípravy: V60 - plast / keramika
Káva (g): 17,5 a 14,5
Voda (g): 333 / 250
Teplota vody: 97 / 95
Mlýnek (nastavení): C3 - 15 / 13 clicků
Proces:
Tomáš Bláha ověřený zákazník 26. Březen
Doporučuje produkt
250g
Velmi příjemné aroma, nemohu říci, že bych se s takto zajímavou kávou v poslední době setkal.
Dramaticky odlišné
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 325
Teplota vody: 93,5
Mlýnek (nastavení): Comandante 23
Proces: Nejlepších výsledků jsem dosáhl při experimentaci s časem a četností zalití, káva chutnala výborně při jednotném zalití po rozkvětu, ale také při zalévání po 70g vody. Výsledná dekantovaná káva byla vždy příjemným zážitkem. Tohle vás bude bavit!
Zuzana ověřený zákazník 8. Březen
Doporučuje produkt
250g
překvapivá káva
v každém doušku jiná chuť, která se mění s teplotou kávy
baví mě a chutná mi
Recept
Metoda přípravy: zkoušeno na chemex, aeropres, V60 - všechny super
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Caspy ověřený zákazník 6. Leden
Doporučuje produkt
250g
db ověřený zákazník 2. Leden
Doporučuje produkt
250g
r2019, r2022, r2023 pokaždé jiná, pokaždé fantastická
Recept
Metoda přípravy: Morning / waycap
Káva (g): 4,5
Voda (g): 16
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Niche / 13
Proces: 1 - bloom 3s / 4 - brew & hold phase 50 % / 2 - down phase
jan maliska ověřený zákazník 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Peter Herceg ověřený zákazník 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
za mňa to najlepšie na filter
fakt najlepšie :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Kinu M47 - 3,2 otáčky (pour over burr)
Proces:
Viktor ověřený zákazník 11. Listopad
Nedoporučuje produkt
250g
Pripomína starú dobrú prvú Mzungu.
Obal je kompostovateľný.
Príprava espressa je katastrofa. Buď zanesie kamene na mojom ceado e37s alebo extrakt vypadne z portafiltra pri 3 Bar. Nakoniec som pomlel ručným na prach.
Len pripomína... vzdialene...
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 20,5
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kydlíček Tomáš 26. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Zajímavě zemitá, plná
Nezvykle komplexní.
Harmonie hořčin a kyselin
Nápadné, příjemné aroma
-
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 20 g
Voda (g): Měkká - 0,01, filtrovaná, 160 ml
Teplota vody: 90°C
Mlýnek (nastavení): Hario V60 Electric Grinder EVCG-8B, hrubost 20
Proces: bez předspařeí, zalévání 90 sec, Press 90 sec
Kamil ověřený zákazník 24. Říjen
Doporučuje produkt
250g
výrazná a krásná vůně
plné tělo
originalita
není na každý den
není na každý den
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 260
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jaromír Petřík ověřený zákazník 20. Říjen
Doporučuje produkt
250g
nezvyklá chuť, není pro každého
vůně
nezvyklá chuť, není pro každého
bez přerazil vše ostatní
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Zuzana Krajča ověřený zákazník 16. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Plná a zajímavá chuť
Vyvážená sladkost i kyselost
Vynikající na filtr
Recept
Metoda přípravy: Moccamaster
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 9
Proces:
razvan 15. Říjen
Nedoporučuje produkt
250g