Hodnocení celkem
4.75 / 5
Doporučuje
100%
8 z 8 uživatelů
Dmytro ověřený zákazník 26. Březen
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená
Dá se vytunit profil podle toho, která část vám víc chutná - ovocná nebo čokoládová/kakaová.
Je potřeba nechat ležet aspoň 3 týdny-měsíc
Vyžaduje teplotu pod 90. Musel jsem vždy zkontrolovat teploměrem, aby nechutnala hořce.
Spousta káv tolik nechutnala/spíše zklamala, než jsem si našel sweet-spot.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 85-87 (nad 95 mi chutná spáleně/hořce)
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (15) / Timemore C2 (21)
Proces: Hoffmann
Daniel ověřený zákazník 12. Březen
Doporučuje produkt
250g
Veľmi príjemná acidná káva s veľmi decentnou vôňou po mangu
Dúfal som, že mango bude v chuťovom profile podstatne výraznejšie