Hodnocení celkem
4.54 / 5
Doporučuje
100%
14 z 14 uživatelů
Dmytro ověřený zákazník 26. Březen
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená
Dá se vytunit profil podle toho, která část vám víc chutná - ovocná nebo čokoládová/kakaová.
Je potřeba nechat ležet aspoň 3 týdny-měsíc
Vyžaduje teplotu pod 90. Musel jsem vždy zkontrolovat teploměrem, aby nechutnala hořce.
Spousta káv tolik nechutnala/spíše zklamala, než jsem si našel sweet-spot.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 85-87 (nad 95 mi chutná spáleně/hořce)
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (15) / Timemore C2 (21)
Proces: Hoffmann
Pavol ověřený zákazník 23. Březen
Doporučuje produkt
250g
Jan ověřený zákazník 12. Únor
Doporučuje produkt
250g
Stanislav ověřený zákazník 31. Leden
Doporučuje produkt
250g
Caspy ověřený zákazník 15. Duben
Doporučuje produkt
250g
Daniel ověřený zákazník 12. Březen
Doporučuje produkt
250g
Veľmi príjemná acidná káva s veľmi decentnou vôňou po mangu
Dúfal som, že mango bude v chuťovom profile podstatne výraznejšie