Po dlouhé době se vrací legendární ESPRESSO (MILK DRINKS) - RED CLAY ze švédské pražírny Koppi, které svými jedinečnými chutěmi jistě uchvátí všechny kávomily, kteří si ze všeho nejraději pochutnávají na klasikách! Ponořte se do jemného aroma čokolády, karamelu a nugátu. Tato zrnka se navíc díky svému sametovému tělu skvěle hodí do všech mléčných nápojů, které posouvají na další chuťový level!
Red Clay se aktuálně skládá z 50 % medově zpracované odrůdy Caturra, která pochází z prosluněné Kostariky a dalších 50 % je z oblasti Irmâos Dois v Brazíii.
La Lia je farma a zároveň mikromlýn v srdci Tarrazu, který vlastní bratři Luis a Oscar Mongeovi. Farma patří rodině již téměř 70 let, ale teprve v roce 2008 bratři převzali výrobu a založili vlastní mikromlýn pojmenovaný po jejich matce - Lia. Farma je rozdělena celkem na 7 pozemků, přičemž nejvyšší části dosahují až 2100 metrů nad mořem, kde kávové třešně dozrávají velmi pomalu, což vede k vysoké koncentraci cukru. V kombinaci s honey (medovým) zpracováním vytváří vyváženou chuť, která do konečného šálku přináší příjemnou sladkost a krémovost.
Nadmořská výška: 1 900 - 2 100 m. n. m.
- 50 % Brazílie IRMANOS DOIS:
Tato zrnka pochází z farmy, kterou vlastní a spravuje Gabriela Baracat Sanchez, pěstitelka kávy a agronomka čtvrté generace. Její káva je výsledkem pečlivě vybraných, na slunci sušených zrn, z nichž vzniká jemně voňavý, krémový a plný šálek. V chuti dominují kešu oříšky, lískooříšková čokoláda a sladký závěr. Do výsledného šálku tato zrnka naopak propůjčují jedinečné čokoládové aroma a plnější tělo.
Nadmořská výška: 1 000 - 1 200 m n. m.