Ochutnejte novou geishu z Peru z české pražírny Father´s, která vás okouzlí svou jedinečností. Připravte se na chuťový profil, kde dominuje šeřík, karamel a broskve. Geisha je odrůda, která se pyšní jasnými a vyváženými tóny, které vás provedou celou paletou sladkosti a květinové svěžesti. Skvěle se hodí pro klidné ranní chvíle nebo jako luxusní odpolední pochoutka.
Producentem této výjimečné kávy je Carhuallocllo Salvador Efrain, jeden z nejinovativnějších kávových producentů v Peru. Jeho farma se rozprostírá na čtyřech hektarech v malebné vesnici El Corazon, v okrese Chirinos, v nadmořské výšce přesahující 1700 metrů. Efrainova preciznost a vášeň pro detail se odráží ve vysoké kvalitě každého zrnka. Úspěchy v národních i mezinárodních soutěžích, včetně druhého místa v prestižní Cup of Excellence, svědčí o jeho mimořádných schopnostech a vědomostech v oblasti pěstování kávy.
Zpracování kávy na Efrainově farmě je pečlivý a promyšlený proces. Po sklizni nechává Efrain kávové třešně odpočívat 24 hodin ve stínu, v plastových pytlích, což je první krok k zachování jejich jedinečného aroma. Následně jsou třešně přemístěny na africké sušicí postele, kde pod pečlivým dohledem expertů dochází k jejich sušení. Tento proces může trvat až 40 dní a je klíčový pro zvýraznění charakteristických chutí a aromat, které kávu Geisha odlišují od ostatních. Kombinace tradičních metod a inovativního přístupu tak přináší skvělé výsledky, které jsou hmatatelně rozpoznatelné v každém šálku této výjimečné kávy.
- Nadmořská výška: 1850 - 2000 m n. m.