Hodnocení celkem
4.53 / 5
Doporučuje
87%
13 z 15 uživatelů
Jindřich Brož ověřený zákazník 20. Únor
Doporučuje produkt
250g
Asi nejlepší káva co jsem za poslední dobu pil
Při každým doušku jde cítit něco jinýho
Za mě nejde zkazit, a to to umím
Že už nejde koupit
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces: Hoffman na V60-01
Šárka Kohoutová 26. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Naprosto originální chuť, lepší kávu jsem neměla
Je to limitovaná edice a nyní nevím, jakou kávu koupit abych nebyla super zklamaná
Petra ověřený zákazník 15. Říjen
Nedoporučuje produkt
250g
Candycane mam moc rada, ale tohle mi nějak nesedlo.
Kavu jsem koupila do V60 a bohuzel jsem se asi zrovna netrefila. Nahorkla, ale nevyrazna chut.
Premysl ověřený zákazník 11. Září
Doporučuje produkt
250g
Tahle káva je chuťové nepopsatelná, ale až ochutnáte, hned chcete znovu a znovu. Nikdy jsem nepil něco tak odlišného a přitom úžasného.
Nenašel jsem záporné stránky.
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 7
Voda (g):
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemor C2, 15 kliku
Proces: obrácený
Ventsislav ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Září
Doporučuje produkt
250g
Nejlepší speciální káva, jakou jsem kdy ochutnal. Musíte to vyzkoušet, abyste mohli popsat, jak je to opravdu dobré :)
Nic.
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Radim Hanák 30. Srpen
Nedoporučuje produkt
250g
Na začátků příjemná kyselinka, ale pak už jen zápory
Nejhorší Candycane jaké jsme kdy měl, a to jsem jich měl opravdu desítky různých, za ta léta :-(
Konec/ocas chuti je zhořklý jako přepražený
Daniel Holiš 30. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Chuť, která je naprosto odlišná od všeho, co jsem kdy pil. Neumím ani popsat slovy:)
Pawel ověřený zákazník Zobrazit originál 25. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Všechno nejlepší k narozeninám! Výborně!!
Serhan Guney ověřený zákazník 18. Srpen
Doporučuje produkt
60g
Exquisite! The taste is very distinct and clear
Very fruity taste and good quality coffee
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: boiled water
Mlýnek (nastavení): delonghi kg89
Proces:
Sabina ověřený zákazník 13. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Všechno, co píšou ostatní, je pravda. Broskve!!
"Limitka" znamená, že za chvíli už nebude, ne?
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ali 12. Srpen
Doporučuje produkt
60g
Voňavá, jemná, šťavnatá
Bohatý aftertaste po třtinovém cukru
Jako zatím všechny MADE MAMA PROUD od Candycane, perfektní káva.
Doba čekání na další MADE MAMA PROUD sérii :(
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 10
Voda (g): 160
Teplota vody: ~96°C
Mlýnek (nastavení): Na filtr :)
Proces: 45s bloom, zalít 100g vody, za 15s zalít dalších 60g vody, počkat, vířivě promíchat v chemexu, vychutnávat
Lenka ověřený zákazník 12. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Aneb když se experiment opravdu vydaří!
Velmi povedená limitka (musí to být limitka?), nádherná vůně - jak už tu psala Bára - i já jsem po otevření pár minut jen blaženě fetovala! :D
Borůvková chuť, velmi výrazná, plné tělo.
Hořkost z ní osobně necítím, acidita adekvátní, zkrátka chuťový zážitek.
Vyzkoušeno i na cold brew a za mě pecka!
Recept
Metoda přípravy: V60 / Cold brew
Káva (g): 20g / 45g
Voda (g): 300ml / 500ml
Teplota vody: 96°C / 30°C
Mlýnek (nastavení): 22 / 32 clicks (Timemore Chestnut C2)
Proces: V60: Hoffmann method / Cold Brew: 12h extrakce při pokojové teplotě
Annette Kovářová ověřený zákazník 6. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Tento experiment se opravdu povedl! Lahodná chuť broskví a jablečného zákusku.
Mírná hořkost
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 200
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): středně hrubé
Proces:
Jakub Bolek 3. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Ta vůně je něco!
Komplexní chuť, ale kyselost se dá ještě vytáhnout
Minimální hořkost
Šťavnatý broskvový kafe za mě
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 MAX (18cl.)
Proces: Klasická metoda. Předehřátý filtr.
14g in
0:10 prvních 50g (swirl)
0:20 dojet do 200g (vzít to tou plácačkou k AP) a hodit tam druhou část (vytvořit vacuum)
1:10 vytlačit ven a bomba
Barbora ověřený zákazník 30. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Opravdu výrazně borůvková chuť
Úžasná vůně (první tak tři minuty po otevření jsem jen očuchávala zrna z pytlíku :D)
Chuťově hezky zaoblená, žádná přehnaná kyselost
Neumím ji přirovnat k žádné jiné kávě, co jsme ochutnali, takže jí připisuji výjimečnost, co u limitky fakt oceňuju
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces: 30 g vody - 30 s, 80 g vody - 30 s, pak posledních 90 g vody a zhruba minuta, celkově za cca dvě minuty hotovo