Výběrová vánoční káva Kostarika PERLA NEGRA ze skotské pražírny The Good Coffee Cartel je charakteristická tóny pomeranče, malin, rozinek a banana splitu.
Rodina Chacón vlastní šest farem, které jsou rozdělené mezi jednotlivé bratry. Celá rodina se zapojuje do pěstování kávy výjimečné kvality i do inovace farem a předávání získaných vědomostí. Jejich farmy stojí na vulkanické půdě, která je rájem pro kávovníky díky své výživnosti. Díky této půdě si mohou dovolit pěstovat i exotické odrůdy. Francisca Chacón a její manžel Oscar jsou již třetí generací, která se stará o farmu Las Lajas Finca na úpatí vulkánu Poás. Rozhodli se jít plně organickou cestou a roku 2000 se stali první organickou certifikovanou farmou v Kostarice. Káva se suší přímo na slunci po dobu 10 dnů, přičemž se pravidelně otáčí, aby se zajistilo rovnoměrné sušení, a poté se na 2-3 dny přemístí do pytlů.
- Nadmořská výška: 1.450 - 1.500 m.n.m.
- producent: Chacon family