Hodnocení celkem
4.02 / 5
Doporučuje
98%
166 z 170 uživatelů
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná sladká chuť
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Delicious
Maple Syrup
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Gabriela 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásné voňavé kafíčko
Hezky vyvážené tělo
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g): 9
Voda (g): 150
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Kostarikaaa
Dobroučká
Lotusky
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martina Sedláková 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Úžasná vôňa
Skvelý chuťový profil
"Sviatočná káva"
Zaujímavé chute - ideálna na Vianoce
Žiadne
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 21
Voda (g): 120
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 (24 clicks)
Proces:
0:00-0:15 - 55g
0:30-0:45 - 130g lehce zamichat
1:00-1:15 - 210g
1:30-1:45 - 280g
2:00-2:15 - 330g lehce zamichat
2:45 - 2:50 - hotovo
Tomáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 294
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): timemore c2 (22kliků)
Proces:
Viliam 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Robin Guziur 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jitka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocní chutě s výraznou sladkostí
Karamelové sušenky
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 17
Voda (g): 250
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): 1zpresso J-Max
Proces: louhovaní, 2 min + zamíchání + 2 min
(hodnotící tabulka: 4/4/5/4/5)
Tereza 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásné aroma
Příjemná sušenková chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Ondřej Baumgartner 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Pronikavá silná vůně
Příjemná chuť
Markéta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi dobra chut
Sladka
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): TM, 20kliku
Proces:
Michal 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemna acidita
Vune
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 80
Mlýnek (nastavení): comandante 25 kliků
Proces: 4:6
Ondřej Šeliga 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká a to hodně
Ovoce a když chladne tak trochu alkohol
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): 15 Timemore chestnut
Proces: James Hoffman 1 cup
Tereza Vávrová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká silná chuť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Goat story Arco 1-40
Proces:
David Keller 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Arco 1-40
Proces:
Martin W. 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 41
Voda (g): 294
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore C3, 15 kliků
Proces: