Hodnocení celkem
4.02 / 5
Doporučuje
98%
166 z 170 uživatelů
Johana Korelusová 3. Leden
Doporučuje produkt
250g
hezká vůně, namletá káva velmi aromatická
sladká chuť
ovocné, po vychladnutí mi připomíná košíčky s ořechovo-rumovou náplní
nevím
Recept
Metoda přípravy: Vacuum Pot
Káva (g): 20 g
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Robert 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Karel Klímek 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
4
Luka Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vynikající tělo. Celkově nejsem fanouškem chuti
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20,5
Voda (g): 368
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub Novák 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hodně sladká, chuť maliny a ostružiny
Acidita dobrá, není utlumená sladkostí
Tělo je dobrý
Ovocná vůně, ale bez něčeho konkrétního
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40g blooming po 40s, hotovo 2:15
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Javorovo-medová příchuť
Na mě osobně vyšší acidita
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 14
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná sladká chuť
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 origami
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody: 96°
Mlýnek (nastavení): velmi jemné mletí
Proces: nasypu 20 gramů kávy, které zaliju na 30 gramů a čekám do 50s (blooming), pak pomalu dolévám na 230 g
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Perfektní sladkost i ovocita, přesně podle mého gusta
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin B 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vyšší acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Eliška Svobodová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nice coffee for the day before Czech Christmas :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Delicious
Maple Syrup
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
sladkost, vyváženost
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážené telo
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 22
Proces:
Markéta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g