Hodnocení celkem
4.02 / 5
Doporučuje
98%
166 z 170 uživatelů
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin B 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Victoria 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutnalo po sladké hrušce
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 150
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): středně hrubé
Proces: invertovaný
zuzana 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Celkom fajn kava
Claudio Julio 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nice acidity
A bit thin maybe?
Recept
Metoda přípravy: outin nano
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Geoff Winslow Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Decentně ovocné
Trochu drsné a nechutné
Recept
Způsob přípravy: espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 42
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): ,7 lagom mini
Proces:
RoHos 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Celkově chuť, ale mám pocit, že chtěla víc.
Trochu pocitu nedopražení. Prostě opět moderní světlé prlražení. Za pár let bude in žluté a pak bílé.
Recept
Metoda přípravy: Hario V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut X-lite
Proces:
Ondřej Vaculík 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Kyselá, lehce štiplavá chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 40:60
Dominika 23. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Zrna hezky voní
Za mě asi nejhorší káva z kalendáře
Nevýrazná chuť, slabé tělo
Po uvaření vůbec nevoní
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dlouhé tělo
Sladkost
Na nose jemný nádech lotusek, ale asi bych to nehledal, ani neidentifikoval bez profilu
Z nějakého důvodu voněla a chutnala po rumu
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jozef 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Príjemná chuť
Krásna vôňa
Ťažšie sa mlela
Ma mňa moc sladká ale kto ma rad sladkú kávu tak si určite príde na chuť
Lotusky je cítiť počas celej doby pitia kavy
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 334
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam S. 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nevtíravá chuť s lehkým tónem likéru
K cukroví paráda
Bez acidity
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces: Hoffmann