Tahle kávička, upražená v rumunské pražírně Sloane, je pro ty kávomily, kteří přímo milují sladké kávy. Slaďounký chuťový profil této kávy nabízí tóny skořice, pomeranče, zralých jahod a třtinového cukru. Všechny tyto chutě si můžete užít jak při přípravě filtrované kávy, tak při přípravě espressa.
Experimentujte s námi
Luis Eduardo Campos vášnivě experimentuje s různými metodami kvašení a sušení. Tato káva se zpracovává jedinečným způsobem, a to medovou termickou fermentací, která dosud neexistovala. Při jednom z několika pokusů si Luis Campos všiml, že cukry ve slizu zvláštním způsobem karamelizují, když se do fermentačních nádrží, kde probíhá obvyklý anaerobní proces, přidá voda o teplotě kolem 80 stupňů Celsia. Díky vzniklému vysokému teplotnímu šoku pronikají sladké chutě do kávových zrn, což vede k velkolepému profilu šálku.
- Nadmořská výška: 1750 m n. m.