Výběrová káva Kolumbie SAOKO z belgické pražírny Wide Awake Coffee je charakteristická tóny rozmarýnu, bezového květu a klementinek.
Ve věku 17 a 19 let převzali Nestor a Adrian Lassoovi plni ambicí farmu svých rodičů s plánem radikálně změnit situaci. Přeorientovali farmu na výběrovou kávu s důrazem na experimenty s odrůdami a metodami zpracování. Spojili se s Jhoanem Vergarou z Las Flores a Catem z Cata Export a vydali se na cestu pokusů a omylů. Tento proces učení byl časově a finančně náročný, ale nyní se ve velkém vyplatí. Nestor vydal prvotřídní šarže, které byly použity v mnoha baristických soutěžích po celé Evropě. Nedávno získal 1. místo na Brewers Cup v Irsku a 3. místo v Rakousku.
Zpracování této kávy je zcela unikátní a svědčí o Nestorově snaze o inovaci. Po sklizni se káva oxiduje 12 hodin při teplotě 25 °. Poté se třešně vloží do vzduchotěsné nádrže, kde probíhá 60hodinová anaerobní fermentace při 18 °. Poté se rozmělní, ale sliz a výluh z třešní se uchovává spolu se zrny po dobu 32 hodin. Nakonec se káva suší 29 dní, dokud nedosáhne vlhkosti 11 %. Tento extrémně kontrolovaný a vědecký přístup smíchaný s vlastním chuťovým profilem Sidry vytváří neuvěřitelně vzrušující a aromatickou kávu. Sidra je poměrně nová a vzácná odrůda, která pochází z Ekvádoru. Vznikla křížením odrůd Red Bourbon a Typica a kombinuje vlastnosti těchto dvou odrůd - sladkost a tělnatost odrůdy Red Bourbon a jasnou kyselost odrůdy Typica.
- Nadmořská výška: 2300 m n. m.