Hodnocení celkem
4.1 / 5
Doporučuje
93%
124 z 134 uživatelů
Tereza Slováková 12. Březen
Doporučuje produkt
250g
Úžasná vůně (nutella)
Sladká, vyvážená
Stopy pomeranče
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matej Ebringer 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zajímává chuť
Ne asi na každodenní pití
Tomáš Michálek 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná zajímavá káva, ale je to geisha, ta nesedne každému, i já bych si ji nekoupil na každodenní pití
Ivana 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Rozpoznatelná chuť geishe.
Jemně ovocná s plným tělem.
Trochu hořká.
Mohla by být svěžejší.
Recept
Metoda přípravy: Aeropress Go
Káva (g): cca 21 g
Voda (g): 400 ml
Teplota vody: cca 95 stupňů
Mlýnek (nastavení): Timemore Slim (18 clicks)
Proces: Hoffmann’s Ultimate Aeropress Method (21 g kávy a 200 ml vody + 200 ml vody po dolití)
Adela 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemna vune a stabilni chut
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g): 21
Voda (g): 360
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): jemnejsi
Proces:
Tomáš 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vytecna, kyselejsi, chci znovu!
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Roman 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hodně citrusů v chuti a nebylo to vůbec špatné
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: Hoffmann - A better 1 cup V60
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná chuť čokolády, která je cítit i na vůni
Téměř kakaová dochuť
Přesto zachována jemná kyselka, mimořádně přijemné
Hořká dochuť, bojoval jsem s tím u vícerokáv. Prospělo vychlazení až dokonce pod 50 stupňů
Recept
Metoda přípravy: Aeropress 2xfiltr
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 89° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (15 clicks)
Proces: 50ml – 45s – +180ml – 1:15 (2:00 brew time)
Marek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná a čokoládová vůně
Vysoká acidita
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Timemore C2, 25 clicks
Proces: James Hoffmann
Lucie 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná vyvážená chuť s květinovým nádechem
že kafíčka nebylo víc :(
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces: dle Hoffmanna
Jan 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21,3
Voda (g):320
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces: 60ml/30s
Lukáš Souček 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemný nádech čokolády
Pomeranče
Recept
Metoda přípravy: Moccamaster
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 333
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 8
Proces:
Margita 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vyvážená chuť i vůně
jemná čokoládová chuť
slabší tělo a dochuť
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 200+100
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Hario mini Mill slim plus pro (7 cvaknutí)
Proces:
Ladislav 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná ovocná chuť
Ľahká sladkosť a ryby na zaver
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces: v60 by jh
msd 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Karolína 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vune kastanu, marshmallow, cokolady, melounu
V chuti cokolada, rozinky, aftertaste svedske masove kulicky
Recept
Metoda přípravy: Hario Woodneck
Káva (g): 10
Voda (g): 140
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (12)
Libor 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22
Voda (g): 300
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter Krkoška 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborná chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michal Sikora 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
hodně čokoládová
trošku méně plné tělo
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 10
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Lodos
Proces: