Výběrová káva Keňa CHINGA - washed z britské pražírny Hasbean je charakteristická tóny červeného rybízu, brusinek a pomeranče.
Farmářské družstvo Othaya se nachází ve vesnici Gatuyaini, severně od města Othaya. Ve městě je cuppingová místnost a nový přírůstek: malá pražírna (kde doufají, že vytvoří trh s kávou uvnitř Keni). Othaya má v družstvu mnoho různých mlýnů a jedním z nejmenších je Chinga. Mlýn se nachází jižně od města Othaya a byl postaven v šedesátých letech minulého století na břehu řeky Gikira. Mlýn má přibližně 783 členů a každý člen vlastní pouze malý pozemek v průměru 0,3 akrů. Členové družstva sbírají své kávové třešně a doručují je do místního mlýna Chinga. Mokrý mlýn spravuje Gary John.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích.
- Nadmořská výška: 1795 m n. m