Výběrová káva Honduras CARLOS PAZ ze španělské pražírny Nømad Coffee je charakteristická tóny ananasu, banánu a medu.
Carlos Paz Sevilla je vlastníkem a správcem farmy Altos de Erapuca v oblasti Arranca Barbara v la Union v Copánu. Altos de Erapuca je vysázena 21 hektary odrůdou Catuai. Letos začal Carlos vyrábět mikrošarže pomocí projektu Specialty Agronomy Project. Zaměstnanci zjistili, že macerování třešní a jejich naturální zpracování dosáhlo nejlepších výsledků. Třešně byly sklizeny a doručeny do mlýnu Aruco, kde byly roztřídění a vyčištěny před před fermentací. Třešně byly macerovány v nádržích po dobu 48 hodin a poté byly umístěny na vyvýšené postele, aby uschly.
- Producent: Carlos Paz Sevilla
- Farma: Altos de Erapuca
- Oblast: Copán
- Zpracování: Naturální
- Nadmořská výška: 1360 m n.m.
- Odrůda: Catuai
- Sklizeň: Duben 2019