Hodnocení celkem
3.78 / 5
Doporučuje
95%
253 z 267 uživatelů
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
Výborná cokoladovejsia guatemala
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matej Hanulík 24. Prosinec
Doporučuje produkt
Dobrá
Dosť horká chuť na mňa
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Honza R. 23. Prosinec
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: Clever dripper
Káva (g): 20
Voda (g): 280
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces: James Hoffman 2min
Martin Kanis 21. Prosinec
Doporučuje produkt
horka chut, lehce citit oriesky
mierne kysla dochut
na mna moc horka chut
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 11
Voda (g): 200
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): stredne mleti
Proces: James Hoffmann 2 min brewing, swirl, 30s breving, 30s pushing
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 21. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Příliš hořké a nevýrazné
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 98
Bruska (nastavení): Comandante C40
Proces:
Jakub 19. Prosinec
Doporučuje produkt
vilagosg 19. Prosinec
Doporučuje produkt
Anna B. 16. Prosinec
Doporučuje produkt
Kyselá a hořká chuť
Oříšková chuť až do hořka
Nevýrazné
Recept
Method of preparation: v60
Coffee (g): 20
Water (g): 300
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
Pavlína Zobrazit originál 12. Prosinec
Doporučuje produkt
Jemná ovocná vůně
kyselá chuť (grep)
Více chuti, když je chladnější
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna 10. Prosinec
Doporučuje produkt
Pralinky a nugat
Jednoduchá káva
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Samuel S 10. Prosinec
Doporučuje produkt
Jemná chuť nugátu
Menej acidity
Recept
Metoda přípravy: Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub 8. Prosinec
Doporučuje produkt
Sladká
Jemná
Recept
Metoda přípravy: V60-02 & Precise Brew Filter
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: vriaca
Mlýnek (nastavení): Fellow Ode (3.0)
Proces: Hoffman
Jana 7. Prosinec
Doporučuje produkt
příjemná chuť nugátu
káva dobrá, ale nijak nevybočuje
Ali Zhdanov Zobrazit originál 7. Prosinec
Doporučuje produkt
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): filtr (wilfa vart)
Proces:
Jan 6. Prosinec
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej Šimko 5. Prosinec
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 333
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): 17 kliků (Timemore)
Proces: James Hoffmann v60 recept
Coffemaster 5. Prosinec
Doporučuje produkt
Menší acidita
Nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody: 88
Mlýnek (nastavení): 3
Proces:
Radim Němec 4. Prosinec
Doporučuje produkt
Chutná
Recept
Metoda přípravy: clever dripper
Káva (g):21
Voda (g): 350
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): flitr
Proces:
Terezita 4. Prosinec
Doporučuje produkt
Příjemně vyvážená hořko sladká chuť
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Radim 4. Prosinec
Doporučuje produkt