Hodnocení celkem
3.78 / 5
Doporučuje
95%
253 z 267 uživatelů
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
Výborná cokoladovejsia guatemala
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matej Hanulík 24. Prosinec
Doporučuje produkt
Dobrá
Dosť horká chuť na mňa
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Beata 24. Prosinec
Doporučuje produkt
Výborná káva od Guatemalské farmářky Marie Vides
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann "A Better 1 Cup V60 Technique"
Honza R. 23. Prosinec
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: Clever dripper
Káva (g): 20
Voda (g): 280
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces: James Hoffman 2min
Martin Kanis 21. Prosinec
Doporučuje produkt
horka chut, lehce citit oriesky
mierne kysla dochut
na mna moc horka chut
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 11
Voda (g): 200
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): stredne mleti
Proces: James Hoffmann 2 min brewing, swirl, 30s breving, 30s pushing
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 21. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Příliš hořké a nevýrazné
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 98
Bruska (nastavení): Comandante C40
Proces:
Martin B 20. Prosinec
Doporučuje produkt
Dorota 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Keď je chladnejšia, je lepšia, to by boli aj 3*
Nuda
Recept
Metoda přípravy: filter
Káva (g): 20
Voda (g): 4 dcl
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 5
Proces: filtrace
Jakub 19. Prosinec
Doporučuje produkt
vilagosg 19. Prosinec
Doporučuje produkt
Karel Klímek 18. Prosinec
Doporučuje produkt
Chuť
Recept
Metoda přípravy: clever driper
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: filtr
Krystof Zilvar Zobrazit originál 17. Prosinec
Doporučuje produkt
Hezká vůně
Zaoblené noty
Recept
Způsob přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 333
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): L of FILTER na Wilfě
Proces:
Anna B. 16. Prosinec
Doporučuje produkt
Kyselá a hořká chuť
Oříšková chuť až do hořka
Nevýrazné
Recept
Method of preparation: v60
Coffee (g): 20
Water (g): 300
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
Tobias 16. Prosinec
Doporučuje produkt
Recept
Lehčí, sladší káva, velmi mírná kyselinka. Celkově solidní.

Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart: Filter
Proces: 150 ml na bloom, mírné víření, po 30 sekundách dolití zbytku vody.
Michal 13. Prosinec
Doporučuje produkt
Příjemně zakulacená
Na konci trochu kyseliny
Jemná příjemná
Pitelná i ve větším množství
Pro někoho může být nudná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20,7
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante C40, 17 kliků
Proces: James Hoffmann single cup V60 method
Gabriela 12. Prosinec
Doporučuje produkt
Oříšková až čokoládouvá chuť
Krásná vůně
Recept
Metoda přípravy: Clever Dripper
Káva (g): 9
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavlína Zobrazit originál 12. Prosinec
Doporučuje produkt
Jemná ovocná vůně
kyselá chuť (grep)
Více chuti, když je chladnější
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matej Ebringer 11. Prosinec
Doporučuje produkt
Svěží chuť, ale s plným kávovým tělem
Příjemná vůně
Dal bych si znova
Jemně hořký konec
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 15
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: