Hodnocení celkem
3.5 / 5
Doporučuje
88%
157 z 178 uživatelů
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná příjemná chuť
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Jemné
Proces:
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemná chuť na každodenní pití
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody: 96°
Mlýnek (nastavení): velmi jemné mletí
Proces: nasypu 20 gramů kávy, které zaliju na 30 gramů a čekám do 50s (blooming), pak pomalu dolévám na 230 g
Wanda Jadwiga 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
velmi příjemná a vyvážená káva, rozhodně se k ní budu vracet
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Honza 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně ovocná
Jemná
Méně výrazná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Karina Zobrazit originál 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Křupavé a čisté s osvěžující dochutí.
Ořechovost může dominovat ostatním chutím.
Recept
Metoda přípravy: v60
Dávid Halmágyi Zobrazit originál 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladký a dezert
Stále složité a jemné
Jeden z nejlepších z kalendáře
Recept
Způsob přípravy: Pulsar
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 100
Bruska (nastavení): ZP6 6.0
Postup: Recept Pulsar společnosti Pocketsciencecoffee
Karel Klímek 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vlaďka 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutove dobre,
Tony nevyrazne
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): -
Proces: -
Julie Krejčová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Byla taková na denní pití
Menší acidita
Václav Kuběja 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuťově vyvážená
Káva z Guetemaly
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Martin L. 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jiří 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladkost
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Karolína 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
datle, višně v čokoládě, dubová kůra, hořké mandle, kakao
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21,5
Voda (g): 225
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: krátký (hehe)
Michal 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi zajímavá, podle chuťového profilu bych si ji nikdy nevybral, ale příjemně mě překvapila
Sladká chuť a příjemná vůně
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 80
Mlýnek (nastavení): comandante 25 kliků
Proces: 4:6
Kacper 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ondřej 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Bylinková
Ne zcela pro mě
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 4
Proces: bloom 30s, pak po 60g vody a 30s dolévání do plného objemu,
Pavel Kuběja 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuť ovoce.
Tóny pampelišky.
Vyšší acidita.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 220
Teplota vody: 83
Mlýnek (nastavení):
Proces: