Hodnocení celkem
3.5 / 5
Doporučuje
88%
157 z 178 uživatelů
Luka Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zdálo se to také trochu ohromující
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20,5
Voda (g): 368
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub Novák 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
všedná, ale v dobrom
jemne kyselkavá
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jiří Topinka 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Chutě oříšků a kytek jsou rozeznatelný
Připomíná mi kafe č.6
Acidita příjemná, sladkost nižší
Nemám rád květinový chutě
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40s blooming 40g vody, hotovo 2:00
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná příjemná chuť
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Jemné
Proces:
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Pokud nejste extrémisté, tohle vám bude chutnat
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 13
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Markéta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Spíše kyselá
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemná chuť na každodenní pití
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody: 96°
Mlýnek (nastavení): velmi jemné mletí
Proces: nasypu 20 gramů kávy, které zaliju na 30 gramů a čekám do 50s (blooming), pak pomalu dolévám na 230 g
Martin B 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemně ovocná vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Wanda Jadwiga 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
velmi příjemná a vyvážená káva, rozhodně se k ní budu vracet
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Eliška Svobodová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Honza 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně ovocná
Jemná
Méně výrazná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chris 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Not my favorite
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 22
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch Vašíček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: