Hodnocení celkem
4.83 / 5
Doporučuje
100%
6 z 6 uživatelů
Vojtěch Kijenský ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
200g
Výborná chuť, crema, vůně
Nízká acidita
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 18
Voda (g): 36
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces: Lelit Bianca v3, prefusion&flow; rate control, začátek extrakce 9s, flow rate 0s-4s open, 9s-22s 3/4, 22s-30s 2/5.
PS: úžasná crema, oříšková barva, hutné tělo, nízká acidita
Nikola Trnková ověřený zákazník 20. Únor
Doporučuje produkt
200g
Kristýna ověřený zákazník 5. Leden
Doporučuje produkt
200g
Naprosto vynikající chuť
Lucia ověřený zákazník 15. Říjen
Doporučuje produkt
200g
Alex ověřený zákazník 27. Červenec
Doporučuje produkt
200g
Vždy sa ku nej vrátim, keď mám chuť na niečo sladké
Výrazná chuť horkej čokolády
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 14,5
Voda (g): 29
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 Max - 10 clicks
Proces:
Dominika ověřený zákazník 9. Červenec
Doporučuje produkt
1000g