Výběrová káva Etiopie WOLICHU WACHU z maďarské pražírny KTRL Coffee Roastery je charakteristická tóny jablka, medu a maliny.
Mycí stanici Wolichu Wachu postavila v roce 2017 Harso Haru Mude Farmer Cooperative. Způsob, jakým tyto znalosti ovlivnily stanici lze vidět mnoha způsoby, ale jedním způsobem je to vidět na rozvržení stanice. Umístěním příjmu kávy v horní části a dalších kroků zpracování dále a dále z kopce může stanice využívat výhody gravitace a zvýšit jeho celkovou účinnost. Jakmile je třešeň přijata, je vyčištěna a tříděna od nezralých nebo vadných kusů v čisté vodě. Hustší káva se fermentuje za mokra 36 až 72 hodin, kdy je pergamen protlačen praním a tříděním přes kanály. Klasifikační kanály oddělují pergamen podle hustoty. Kávové zrna s nejvyšší hustotou kvality se máčí dalších 8 až 12 hodin. Poté den na předsušováních stolech pracovníci sušicího pole přenesou mokrý pergamen na vyvýšené záhony, kde bude schnout až 12 dní.