Hodnocení celkem
4.08 / 5
Doporučuje
96%
169 z 176 uživatelů
Martin B 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Thoren Zobrazit originál 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 99
Bruska (nastavení): 23 kliknutí na commandante
Postup: 50ml květ, 3 polévání
Lenka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 280
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Bára 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
No vychladnutí je chutnější
Marek 23. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Jemná
Ovocná
Na suché zpracování nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: aerip8
Káva (g): 21
Voda (g): 220
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 1zpresso (35)
Proces: inverted, 240s
Jason C Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Mírná broskvová sladkost
Květinový
Mírná kyselost
Závěr z černého čaje
Po vychladnutí změkl
Přírodní zpracování funk
Dotek hořký
Recept
Způsob přípravy: Orea V3
Káva (g): 20.7
Voda (g): 310,5
Teplota vody: 99C
Mlýnek (nastavení): P100, 6.8
Postup: James Hoffmann metoda 1 šálku
Aďa 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Super ovocné kafíčko
Krystof Zilvar Zobrazit originál 22. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Slibný popis
Hořký konec každého doušku
Recept
Způsob přípravy: Gina Immersion
Káva (g): 21
Voda (g): 336
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): R of FILTER on Wilfa
Proces:
Tereza 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Rumove aroma pri mleti
Vyrazna chut
Hodne sladka kava, mam radsi svezejsi, acidnejsi, ale kazdopadne velmi zajimavy vzorek
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 337
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Geoff Winslow Zobrazit originál 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná etiopská
Kéž by to bylo vyprané
Recept
Způsob přípravy: spro
Káva (g): 18
Voda (g): 36
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): ,7 lagom mini
Proces:
Zdeněk Zapata 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tomáš 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čajové tóny
Na mě moc kyselá