Hodnocení celkem
4.08 / 5
Doporučuje
96%
169 z 176 uživatelů
Robert Zobrazit originál 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hladké, plné huby. Jednoduché krásné.
Luka Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chutnalo hodně jako černý čaj, pěkné
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20,5
Voda (g): 368
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub Novák 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lesné ovocie
slabšie telo
má zvláštnu dochuť, ale neviem to opísať
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Bál jsem se květinových chutí, ale tady to bylo v pohodě
Trochu vyšší acidita, ale pořád příjemná
Chutná jak ledový čaj
Slabší tělo
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40g blooming po 40s, hotovo 1:45
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Opět nezklamala
Velmi vyvážené chutě
Akorát kyselá
Akorát zemitá
Nádherná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 225
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Jemné
Proces:
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čajová příchuť
Voňavka
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 13
Voda (g): 255
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Markéta 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Osobně kyselé kávy úplně nemusím :)
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Věra 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vyvážená chuť
vyšší acidita
Recept
Metoda přípravy: moka
Káva (g): 10g
Voda (g): 85
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): střední hrubost
Proces:
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
ovocná sladká chuť
moc příjemná!
Recept
Metoda přípravy: V60 origami
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody: 96°
Mlýnek (nastavení): velmi jemná chuť
Proces: nasypu 20 gramů kávy, které zaliju na 30 gramů a čekám do 50s (blooming), pak pomalu dolévám na 230 g
Martin B 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
jemná chuť
ovocná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Honza 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Přijemně jemná chuť čaje
Acidita tak akorát
Ovocná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Eliška Svobodová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Květinová vůně
V chuti je cítit jahodový jogurt
Blanka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nejlepší z celého adventního kalendáře, osvěžující a příjemně květinová
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Very nice taste and aroma
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná chuť
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g):250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 21
Proces: