Hodnocení celkem
4.38 / 5
Doporučuje
93%
39 z 42 uživatelů
Nikola Lambev ověřený zákazník Zobrazit originál 1. Březen
Doporučuje produkt
200g
Bohaté a zajímavé.
Recept
Způsob přípravy: 3 šálky mokapotu
Káva (g): 19
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 14 clcks (C4)
Proces:
Jakub D ověřený zákazník 3. Únor
Doporučuje produkt
200g
Nádech likéru
Čokoládové tóny
Netradiční chuťový profil
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 15
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 14clicks (C3)
Proces: Reverzní 30+60s
Jana 1. Únor
Doporučuje produkt
200g
Mému partnerovi moc chutná (má rád whisky) a rád by si ji objednal znova
Chuť odpovídá popisku. Je výrazná, barelová a whisky v dochuti je silně cítit
Pokud jako já nemáte rádi whisky, káva vám nemusí chutnat. Osobně whisky nesnáším. Tuhle kávu nedávám a nepodařilo se mi propít k tomu, aby mi chutnat začala. Já bych si jí nekoupila
Jiři ověřený zákazník 19. Prosinec
Nedoporučuje produkt
1000g
Ať dělám co dělám, kávu není jednoduché vybalancovat na chuťový profil.
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 14,5g
Voda (g): 30g
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Dostálová ověřený zákazník 30. Říjen
Doporučuje produkt
200g
Ihned po přípravě má lehce čokoládovo-karamelovou chuť
Po vychladnutí jsou čím dál patrnější a výraznější chuť whiskey
Karolina ověřený zákazník 22. Říjen
Doporučuje produkt
200g
moc dobrá chuť
Bl ověřený zákazník 15. Srpen
Doporučuje produkt
200g
Zlatá střední cesta
Není to nejlepší barrelka v nabídce, ale zase někomu ty výraznější nejedou, takže je to jistě zlatá střední cesta
Valeria ověřený zákazník 5. Květen
Doporučuje produkt
200g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Bednárová 3. Duben
Doporučuje produkt
200g
Úžasné kafíčko, sladké, silné, a výrazná chuť karamelu a whiskey. Perfektní kombinace.
David Špulák 21. Březen
Doporučuje produkt
200g
Chuť
Zajímavý receptura
Mírně kyselý konec
Nic
Petra Jindrová 21. Únor
Doporučuje produkt
200g
Výrazná chuť whiskey
Plná a hořká chuť
Pro někoho může být ale chuť whiskey možná až příliš výrazná
Verkauf Raum ověřený zákazník 7. Únor
Doporučuje produkt
60g
Zajímavá káva
Velice příjemná na přípravu
Chuť
Člověk je dnes už trochu přepitý těchto fermentací
Recept
Metoda přípravy: Origami
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Commandante 22-23 clicks
Proces: Standard, Bloom 2:1 do 40s pak na 60% vody do 1:15 a zbytek cca do 1:45
Martin ověřený zákazník 16. Leden
Doporučuje produkt
200g
Vůně
Chuť
Víc hořká než jsem čekal
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces:
sarkah 13. Leden
Doporučuje produkt
200g
sladká příchuť a pak dojíždějící lehká chuť whisky
je skvělá
K firmě Kofio.cz jsem dostala díky kávě, kterou miluji a musím říci, že od první objednávky jsem nadšená pro-zákaznickým servisem, rychlostí dodání a prostě moje objednávky jsou návykové.
vpo 3. Listopad
Doporučuje produkt
200g
Super chuť
Skvěle funguje ve frenchpressu
Lenka ověřený zákazník 23. Srpen
Doporučuje produkt
200g
Příznivce si určitě najde.
Nevýrazná chuť (ta whiskey byla cítit spíše z celých zrnek, po umletí a extrakci se jaksi ztratila) - za mě v sekci těchto káv pořád vede ta od Darkwoods coffee.
Také mi chuť připadala poměrně hořká.
Mléko do kávy nikdy nedávám, ale tady se to naopak celkem hodilo a kávu to zjemnilo - což je za mě trošku průšvih. :D
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 22 clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann method
Elias ověřený zákazník Zobrazit originál 30. Červen
Doporučuje produkt
200g
Mohlo by to být dobré pro espresso
Dobré se zmrzlinou nebo mlékem
Není vhodný pro obyčejný filtr.
Kávové zrnko ověřený zákazník 5. Červen
Nedoporučuje produkt
200g
jako espresso s alkoholem, nebo s mlekem
jednoducha, ke konci mozna az neprijemna horka chut
tezko je brat pozitivne tuhle kavu, kdyz predtim jsem mel original od Dark woods roasters. Radeji jsi doplatim priste.
Espresso vytahne horkejsi neprijemnou chut
Filtr muze mit kenci ostrejsi aciditu
Cold brew vysel slabi oproti podibnemu postupu jako u Dar Woods
Richard ověřený zákazník 9. Květen
Doporučuje produkt
1000g
Naprosto luxusni zalezitost
Recept
Metoda přípravy: Coldbrew
Káva (g): 60
Voda (g): 1000
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: 24h v lednici v konvici hario na coldbrew
Jan Jedlička ověřený zákazník 28. Březen
Doporučuje produkt
200g
nádherné aróma whisky a čokolády
zajímavá chuť na závěr