Výběrová káva Etiopie ANA SORA NATURAL z britské pražírny Hasbean je charakteristická tóny pomeranče, květin, borůvek a hořké čokolády.
Ana Sora je soukromá farma vlastněná farmářem kávy druhé generace Israelem Degfou. Producent byl od mala zapojený do různých aspektů kávového průmyslu, protože jeho otec byl manažerem mlýna a jeho matka prodávala kávu na místním autobusovém nádraží. Panství se nachází v zóně Guji, přímo na východ od Yirgacheffe. Vysoká nadmořská výška pomáhá pomalejšímu zrání kávových třešní. Třešně jsou ručně tříděny. Zralé třešně se suší na slunci na vyvýšených afrických postelích po dobu 15–18 dní, v závislosti na povětrnostních podmínkách. Prvních několik dní se suší v relativně tenké vrstvě asi 3–4 cm, pak se postupem času staví na 6–10 cm a často se obracejí. Během poledního tepla jsou sušící postele pokryty plastovými nebo stínicími sítěmi, které chrání třešně před intenzivním slunečním zářením, a pak znovu v noci, aby byly chráněny před vlhkostí.
- Producent: Israel Degfa
- Farma: Ana Sora
- Nadmořská výška: 2350 m n. m.