Hodnocení celkem
3.6 / 5
Doporučuje
89%
169 z 189 uživatelů
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná vůně
Spíš sladší, s dobrou aciditou
Rum/ovoce je tam cítit, za mě chuťově v pořádku
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40s blooming 40s, hotovo v 2:10
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladší chuť
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 225
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
jemnost
zuzana 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemna
Kateřina 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
jemně kyselá
příjemná lehká chuť ovoce
mohla by být i chuťově výraznější
Adam P. 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná
Velmi dobře pitelná
Recept
Metoda přípravy: v60
Mlýnek (nastavení): 1Zpresso Q2
Vašek 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dávid Halmágyi Zobrazit originál 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemné chlastání
Čokoládové tělo
Recept
Způsob přípravy: Pulsar
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 100
Bruska (nastavení): ZP6 6.0
Postup: Recept Pulsar společnosti Pocketsciencecoffee
Dominika 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tuto kávu zhodnotit je velmi těžké , manželovi moc chutnala, já bych jí hodnotila asi jako průměr
Doporucujeme
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Anna 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hezké rumové tóny
Silnější acidita
Recept
Metoda přípravy: Filter
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam Zeiner 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
misnlog Zobrazit originál 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazně rumové aroma
Viliam 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Robin Guziur 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jiří 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
čokoládová
rumová
sladší
slabší
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces: Hoffmann ultimate method
Lucie 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fajn pití
Ludka Kalinova 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi prijemna cokoladova chut, vyvazena, malo acidity, jemne ovocna dochut, vyborna.
Ondřej 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazně čokoládová
Voňavá
Recept
Metoda přípravy: Clever dripper water first
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 4
Proces: Proplach filtru vodou, naplnění plného objemu 330g do dripperu, vsyp kávy, mírné zamíchání pro rovnoměrné zvlhčení, 30s pauza, opětovné zamíchání a následně 2 minuty stání, po 2 min filtrace