Hodnocení celkem
3.6 / 5
Doporučuje
89%
169 z 189 uživatelů
Filip 30. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Luka Zobrazit originál 29. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Hořkost se příjemně rozdávala
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20,5
Voda (g): 368
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Klára Galeta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jiří Topinka 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná vůně
Spíš sladší, s dobrou aciditou
Rum/ovoce je tam cítit, za mě chuťově v pořádku
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): comandante
Proces: 40s blooming 40s, hotovo v 2:10
Damián 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladší chuť
Krásná vůně
Nádherné balení
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 225
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): jemné
Proces:
Pavel K 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladší, nekyselice :-)
Mě to přišlo, jak nějaký blend
Nic pro extríémisty
Recept
Metoda přípravy: Hoop Coffee Brewer
Káva (g): 14
Voda (g): 255
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Boris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami
Káva (g): 14
Voda (g): 230
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora Štechová 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
dobrá na každodenní popíjení
sladká chuť
ničím nezaujala
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20 g
Voda (g): 230 g
Teplota vody: 96°
Mlýnek (nastavení): velmi jemné mletí
Proces:
Markéta 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Experimentuju teď s přípravou v clever dripperu a výrazné kávy ještě zvýrazní, nevýrazné mají standardní chuť. Předpokládám, že tato je běžně spíše nevýrazná, protože jsem nic extra necítila.
Recept
Metoda přípravy: chytráčen
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin B 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Tamara 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Jakub 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Honza 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná
Nevýrazná chuť a vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martina Vlčková 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
jemnost
Barbora Juranyi Panykova 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vôňa, vanilka
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): 21
Proces:
Chris 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nice coffee
Nice smell, and smooth
Vanilla
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Porlex
Proces:
Kristýna 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lucie 28. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Vůně
Nevýrazná chuť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch Vašíček 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan Struminský 27. Prosinec
Doporučuje produkt
250g