Hodnocení celkem
3.82 / 5
Doporučuje
92%
137 z 149 uživatelů
Jana 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
ovocná káva s výraznou borůvkovou příchutí
Jorge Zobrazit originál 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vysoká sladkost
Na můj vkus chyběla nějaká složitost
Lucia 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Veľmi pekná sladkoovocná vôňa
Čučoriedky
Klasika - chladnutím sa zvýrazňuje ovocná sladkosť v chuti
Istá rušivá horkosť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 335
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Porlex 10 klikov
Proces:
DOMINIK SCHLEHÖFER 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Plné tělo, s nasládlejší dochutí
Příjemná káva
Kyselejší ocásek
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 10,5
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Broskve, čokoláda
Žádná acidita, spíš trpký, hořký.
Není můj šálek čaje (haha, get it)
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Také plne telo bez ovocnej casti
František Navrátil 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Taková spíš sladší, to mi úplně nejede. Ale proti gustu...
Recept
Method of preparation: V60 Kinto
Coffee (g):
Water (g):
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Za mne mimořádně příjemné tělo s nasládlejší chutí, ale stále výraznou kyselostí
Hořká dochuť po dopití kávy, možná ale jen chyba přípravy
Recept
Metoda přípravy: V60 James Hoffmann
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (23 clicks)
Proces: 40ml – 45s – 200ml – 30s – 60ml (3:10 brew time)
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
zatím nejleší spolu s 11
nugátová chuť
sladká
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Veronika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Docela sladká a málo výrazná, moc mi nesedla
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Libor 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter Krkoška 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výraznější tělo
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Stephanie Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná chuť borůvek
Recept
Způsob přípravy: aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 180
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): o něco jemnější než Espresso
Proces: 95 teplota vody 180 ml in. 2 minuty počkat.
Lehce ponořte na 30 sekund a poté zatlačte
Filip 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Hořká a zároveň kyselá
Zatím nejslabší ze vzorků
Recept
Metoda přípravy: Aeropress Go
Káva (g): 15
Voda (g): 160
Teplota vody: 95C
Mlýnek (nastavení): TM Nano (12 clicks)
Proces:
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces:
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
krásne sladká :)
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Tomáš Bukovský 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výraznější tělo
Sladší
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Žaneta 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Botond Borsits Zobrazit originál 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: Filtr Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100 ºC
Mlýnek (nastavení): 7 na 1zpresso K-Plus
Proces: James Hoffmann's Better 1 Cup V60 Technique