Hodnocení celkem
3.64 / 5
Doporučuje
89%
202 z 227 uživatelů
Matej Hanulík 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladšia
Málo výrazná
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Karolína 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemna chut cukrovi a dehtu
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
od anaerobního procesu se očekává více
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Bruska (nastavení): Comandante C40
Proces:
vilagosg 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Matej Ebringer 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká chuť
Nevýrazný konec, dochuť
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 15
Voda (g): 130
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Samuel S 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládovo rumová chuť a vôňa
Telo a dochuť slabšie
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 260
Teplota vody: 89
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej Šeliga 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká chuť
Mírně alkoholové tony
Méně komplexní
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 22
Voda (g): 320
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Timemore 18 kliků
Tereza 10. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocno-karamelová chuť
Malá acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Roman 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná kyselost ovocných bobulí
Na můj vkus moc karamelově sladké
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: nový Hoffmann
Sylvia Prokšová 9. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 20
Voda (g): 800
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): hruby, na french press
Proces:
Matěj 8. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Citelné tóny lesního ovoce
Nepříliš zajímavá chuť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 20 clicks
Proces: Tím Wendelboe recept
Jakub 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
sladší čokoládová chuť
opět málo výrazná
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Terezita 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná, vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Veronika 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lesní plody
Nasládlá chuť čokolády
Nijak nenadchne, ale ani neurazí
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip Kotora 7. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Celkem prijemne se pije
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jana 7. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nasládlá ovocná chuť
nevýrazná vůně
Vincenc 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
anaerobka hodně cítí
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces:
Wanda Jadwiga 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
neurazí
za mně spíše slabší vůně
Recept
Metoda přípravy: french press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Borbala Zobrazit originál 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká, džemová
Příjemná vůně rumu
Preferuji čistší kávy
fuller 6. Prosinec
Doporučuje produkt
250g