Hodnocení celkem
3.64 / 5
Doporučuje
89%
202 z 227 uživatelů
Lucie 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná, sladká
I po vychladnutí je příjemně sladká
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22g
Voda (g): 340g
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): wilfa, filtr
Proces:
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná, floralna krásna
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
František Navrátil 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Matej Hanulík 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladšia
Málo výrazná
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces:
Karolína 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemna chut cukrovi a dehtu
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Anna 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká, ovocná chuť
Méně výraznější
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
od anaerobního procesu se očekává více
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Bruska (nastavení): Comandante C40
Proces:
Michal 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená, příjemně pitelná
Trochu hořká, s chladnutím se zlepšuje
Voní trochu po čaji
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20,8
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante C40, 16 cvaků
Proces: James Hoffmann, single cup V60 method
Martin B 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Dorota 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Minulého roku káva od Bonque bola TOP!
Tento rok to nevyšlo...
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 4 dcl
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 5 zo 16
Proces: filtrace
Karel Klímek 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vilagosg 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Andreas Wiedmann Zobrazit originál 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocný
Recept
Způsob přípravy: Kalita
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 21
Postup: Bloom, 3 kruhy
Martin Kanis 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemna kyslost a sladkost
dobre pitelna
Nepovedal by som, ze sa jedna o anaerobne suche spracovanie - necitil som ziadne fancy chute
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 11
Voda (g): 200
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): Protlex 4 kliky stredna az jemne mletie
Proces: James Hofmann, 2 min brewing, swirl, 30s brewing, 30s pushing
Tobias 16. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Kyselejší, lehká. Tělo velmi mírné.

Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart: Filter
Proces: 150 ml na bloom, mírné víření, po 30 sekundách dolití zbytku vody
Radim Němec 14. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná
Recept
Metoda přípravy: doppio
Káva (g): 21
Voda (g): 53
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 7 sette 270wi
Proces: espresso 30 sec
Michala 14. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Cokoladova vune
Chut nevyrazna
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: V60