Tato káva pochází z jediné konkrétní farmy vlastněné druhorozeným synem rodiny Argote, Juanem Pablem. Farma se nachází ve veliké nadmořské výšce, kde by bylo téměř nemožné pěstovat dobrou kávu. Přesto se daří vypěstovat prvotřídní úrodu, a to díky unikátním klimatickým podmínkám - ideálním srážkám, teplotě, slunečnímu svitu, půdě bohaté na organické látky a větrným podmínkám. Tvar hor nechává pronikat ke kávě dostatek tepla, v noci ji zavlažuje vlhký vítr z údolí. Zároveň zde fouká studený vítr od severu, takže probíhá neustálá výměna studeného a teplého vzduchu, která dokáže rozkolísat teplotu mezi 7 až 30 stupni Celsia. To v kávových bobulích zvyšuje jejich cukernatost.
Tyto podmínky dodávají kávě ideální aciditu, krémové tělo a čisté aroma. Juan Pablo pěstuje i zpracovává kávu sám. Díky distributorské organizaci This side up, která financovala 50% nákladů, zakoupili loupací stroj a mohou tak mít celý proces zpracování ve svých rukou. S This side up zároveň uzavřeli partnerství a ti se stali jedinými dovozci této kávy na evropský trh. Společně pracují na zdokonalování procesů zpracování kávy a předávají získané zkušenosti dalším farmářům z oblasti.