Nádherně vybalancovaný šálek espressa nabízí oblíbená slovinská pražírna Stow. Kávička Paubrasil má plné, sametové tělo, které vás zahřeje svými čokoládovo–oříškovými tóny. Celý šálek je spojen sladkou chutí sušených višní.
Paubrasil nabízí to nejlepší z naturálně zpracovaných káviček z oblasti Cerrado v Brazílii. Paubrasil je pojmenována po brazilském národním stromu a ilustruje stálou kvalitu brazilských sezónních pěstitelů, kteří využívají všechny dostupné technologie k pokrokům v produkci výběrové kávy a nabízejí vyvážené a jemné profily navzdory změněným podmínkám prostředí. Oblast Cerrado Mineiro se nachází na severozápadě státu Minas Gerais. Tato oblast je světově proslulá svou vysoce kvalitní kávou a v roce 2005 se stala první chráněnou zeměpisnou oblastí v Brazílii s plným označením původu v roce 2013. Důležitým rysem této oblasti je její specifické, ale stálé roční období - horká a vlhká léta střídají příjemně suché zimy. Suché klima během sklizně eliminuje problémy s vlhkostí během procesu sušení, což přispívá k výjimečné kvalitě kávy. Takové podmínky zároveň regionu dávají značnou výhodu v produkci a exportu obecně.
Třešně jsou ponechány po sklizni sušení a fermentaci na betonových podlahách, či vyvýšených afrických postelích. Třešně jsou při tom neustále otáčeny a prohrabovány, zakrývány před rosou a deštěm, aby nepodléhali plísním a hnilobám. Po třech až šesti týdnech se třešně přenesou do sil, kde odpočívají dalších 30 – 60 dní. Poté se již třesně oloupají, zrnka očistí, rozdělí dle kvality a velikosti a nasypou do jutových pytlů, připravené k exportu. Naturální metoda přináší v šálku plné hutné tělo a sladkost zralého ovoce a pralinek. Zároveň je šetrnější k životnímu prostředí, jelikož se při ní spotřebuje jen malé množství vody.
- Nadmořská výška: 1100 m n.m.