Sladká a vyvážená káva vhodná pro každého milovníka espressa je tu. Brazílie od Rusty Nails je přesně ta káva, kterou si chcete připravit každý den. Hodí se skvěle jak na samotné espresso, tak i s mlékem. V chuti najdete sladké jablko a lískové oříšky. Dochuť pak doplňuje krásně jemná a sametová čokoláda.
Na farmě se kávy pěstují ve výškách pouhých 500 až 1000 metrů nad mořem. Zimy mohou být velmi chladné a průměrné teploty jsou nižší, což významně prodlužuje proces zrání. To znamená sladkost, která je velmi žádoucí. Luizovi a José Antoniovi trvalo roky tvrdé práce a odhodlání prolomit paradigmata v tomto odvětví a dokázat, že při správných zemědělských postupech a protokolech kontroly kvality, spoustě výzkumů a experimentů lze za výjimečných podmínek vypěstovat vynikající kávu. Káva z této oblasti vyniká svým plným krémovým tělem s typickými tóny ořechů a čokolády, které se projevují jak ve vůni, tak v chuti. Sladkost zde výrazně převyšuje nad aciditou a hořkostí.
U honey zpracování třešně po sběru putují do loupačky jako při promyté metodě. Stroj je ale v tomto případě nastavený tak, aby po odstranění slupky zanechal na zrnku o něco více dužiny. Následně je káva přenesená na patio nebo postele k sušení. Zde se kávová zrna suší se zbytky dužiny, která na nich zůstala po loupání. Ta na povrchu zasychá a vzniká lepkavá vrstva. Z tohoto důvodu je zásadní důkladné a časté obracení. Zrna mají tendenci se k sobě hodně lepit a je zde riziko vzniku nechtěných procesů. Díky delšímu kontaktu dužiny se zrnem jsou kávy hodně sladké, plnější, ale zachovávají si jiskrnou aciditu. Tento způsob zpracování byl původně vyvinutý v Brazílii jako experiment za účelem vyprodukování kávy s vysokou kvalitou a skvělou chutí za využití minimálního množství vody.
- Nadmořská výška: 450 - 1000 m n. m.